Je krijgt nu tot vijf maanden gratis Apple Music met Shazam

Heb je Apple Music nog nooit geprobeerd, maar ben je wel nieuwsgierig? Als je Shazam downloadt, kun je de muziekservice van Apple nu tot vijf maanden gratis gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Shazam biedt tot vijf maanden gratis Apple Music aan

Apple biedt nieuwe gebruikers van Apple Music een gratis proefperiode van maar liefst vijf maanden aan. Normaal gesproken krijg je maar drie maanden cadeau. Je moet er iets voor doen, want dit aanbod zit verstopt in de muziekherkenningsdienst Shazam.

Om uw Apple Music-proefperiode in te wisselen, downloadt u eerst de Shazam-app op uw iPad of iPhone. Zet dan wat muziek op en druk op de grote Shazam-knop. De app zal nu het nummer identificeren. Onder de optie om het nummer direct volledig af te spelen, zie je de aanbieding ‘Krijg Apple Music tot 5 maanden gratis’. Als je daarop klikt, kun je het abonnement direct afsluiten.

Het aanbod is geldig tot 17 januari 2021. Niet tevreden met Apple Music? Dan kun je het abonnement altijd opzeggen. Doet u dat niet, dan betaalt u na vijf maanden het gebruikelijke tarief van 9,99 euro per maand.

Shazam

Shazam Entertainment Ltd.

Als je al een proefabonnement op Apple Music hebt gehad, is het aanbod van Shazam niet geldig. In ieder geval niet het volledige assortiment. Als je de bovenstaande stappen volgt, ontvang je nog steeds twee maanden gratis Apple Music. Dat is mooi meegenomen.

Shazam wordt steeds meer geïntegreerd in iOS

Apple en Shazam werken al jaren samen. Zo is het sinds 2014 mogelijk om muziek te identificeren met de digitale assistent Siri.

READ  dit was dinsdag 29 september 2020

Sinds de overname van Shazam in 2017 werkt Apple aan de verdere integratie van de dienst in iOS. U kunt nu Shazam bijvoorbeeld toevoegen aan het Control Center. U hoeft de app niet meer te downloaden om deze te gebruiken. Als je op het Shazam-logo in het Configuratiescherm klikt, zie je direct naar welk nummer je luistert.

Lees meer over Apple Music

More from Madison Garrett

Rechter verwerpt petitie van werkgevers voor een gerechtelijk bevel om Virginia’s verbod op vaardigheidsspelletjes te stoppen

Norfolk, Virginia (Wavy) – Ondanks inspanningen van een groep bedrijfseigenaren, blijven behendigheidsspellen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *