Football Manager 2020 is nu gratis, Watch Dogs 2 ook!

Football Manager, deze klassieker zal zeker bekend zijn bij elke liefhebber van voetbalspellen. Football Manager 2020 zou de meest realistische voetbalmanager-sim ooit moeten zijn en het is een erg cool spel. Het is nu gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. Met Watch Dogs 2.

Binnen vissen vóór 24 september

Het mooie van dit alles: het is geen tijdelijke actie. Speel bijvoorbeeld geen 10 uur gratis, of gewoon een weekend. Football Manager 2020 is verkrijgbaar via de Epic Games Store score en blijf dan voor altijd spelen als je wilt. Je moet de game meteen downloaden want de deal verloopt op 24 september. Maar … na die tijd is er weer een game die gratis wordt weggegeven.

Watch Dogs 2

Net als Football Manager 2020 is Watch Dogs 2 ook gratis beschikbaar. Watch Dogs 2 speelt zich af in de stad San Francisco, waar de speler de rol van hacker op zich neemt. Hij werkt samen met een hackergroep DedSec om het besturingssysteem van de stad te ondermijnen nadat hij onterecht is veroordeeld. Dit besturingssysteem, ctOS, controleert stedelijke bewakingssystemen, infrastructuur en persoonsgegevens van burgers. Door deze systemen te hacken krijgt de speler toegang tot bijvoorbeeld camera’s en lichten, die tijdens het spelen beïnvloed kunnen worden.

Lees ook: Apple verbiedt Fortnite-spelers om ‘Log in with Apple’ te gebruiken, verander je gegevens snel

READ  Wat zijn de aankomende navigatie-apps voor Android Auto?
More from Madison Garrett

Spel samenvatting: Thunder 106, Raptors 112

Er zijn 24 grote seizoenswisselingen nodig om de winnaar van een zondagmiddagwedstrijd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *