IPL 2020 Live: IPL online bekijken

IPL 2020, het dertiende seizoen van de Indian Premier League, begint vanaf vandaag, 19 september. Het toernooi stond oorspronkelijk gepland voor 29 maart, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie van het coronavirus. Maar liefst acht teams nemen deel aan de IPL 2020-serie, die in totaal 60 cricketwedstrijden zal zien, met de eerste wedstrijd tussen Mumbai-indianen en Chennai Super Kings later op de dag. Net als voorgaande jaren is Star Sports de officiële omroep voor de IPL-wedstrijden. Disney + Hotstar, aan de andere kant, is de “officiële partner voor digitale streaming” voor het toernooi in India.

In dit artikel bieden we alle manieren waarop u live uitzendingen van IPL 2020 online kunt bekijken op mobiele en andere platforms in uw land.

IPL live streaming online 2020: IPL online bekijken in India

U kunt IPL live uitzending 2020 online bekijken in India op Disney + Hotstar. De mediastreamingservice is beschikbaar via twee verschillende abonnementsmodellen – Disney + Hotstar Premium en Disney + Hotstar VIP. De eerste is verkrijgbaar bij Rs. 299 per maand of Rs. 1499 per jaar, terwijl de laatste wordt verstrekt tegen Rs. 399 per jaar. Klanten met een creditcard kunnen het Disney + Hotstar VIP-abonnement krijgen tegen een gereduceerde prijs van Rs. 395. Evenzo bieden Jio en Airtel het jaarabonnement op Disney + Hotstar VIP aan met hun lijst met oplaadplannen.

IPL live streaming online 2020: IPL online bekijken in Australië

Als je in Australië bent, kun je IPL live uitzending 2020 online bekijken door een Foxtel-abonnement te kopen of door je te abonneren op YuppTV. Foxtel biedt een Sport HD en kinderen pack tegen een maandelijkse abonnementsprijs van AUD 79 (ongeveer Rs. 4.200), terwijl YuppTV vraagt ​​AUD 24,99 (ongeveer Rs. 1.300) voor een maandelijks pakket. U kunt ook kiezen voor het jaarabonnement van YuppTV voor AUD 179,99 (ongeveer Rs.9,700) waarmee u gratis toegang krijgt tot IPL live-uitzendingen.

READ  Hoe u een Mortal Kombat 2021-film in India kunt bekijken, downloaden of streamen

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in de VS en Canada

Als u IPL 2020 live in de VS wilt zien, kunt u zich abonneren op Hotstar VS voor $ 49,99 (ongeveer Rs.3.700) per jaar. Canadese gebruikers kunnen meegaan Hotstar Canada die beschikbaar is tegen een maandelijkse prijs van CAD 49,99 (ongeveer Rs.2.800).

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in het VK en Ierland

Voor cricketliefhebbers in het VK is IPL live uitzending 2020 online beschikbaar via Hotstar UK voor 11,99 GBP (ongeveer Rs 1.100) of GBP 59,99 (ongeveer Rs. 5.700) per jaar. De wedstrijden zijn ook live te volgen Sky Sports Now TV. Het is verkrijgbaar voor GBP 25 (ongeveer Rs. 2.400) per maand. Voor de mensen die in Ierland wonen, worden de IPL-wedstrijden live gestreamd via Nu TV Ierland die beschikbaar is tegen een gereduceerde prijs van EUR 19,50 (ongeveer Rs. 1.900) per maand gedurende de eerste drie maanden.

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in Maleisië, Singapore, continentaal Europa, Zuid-Amerika

In Maleisië, Singapore, Continentaal Europa en Zuid-Amerika zal YuppTV IPL 2020 live streamen. Het biedt maandelijkse toegang in Maleisië voor MYR 9,99 (ongeveer Rs. 180), terwijl Singaporese cricketfans SGD 29,99 (ongeveer Rs. 1.600) per maand moeten uitgeven. YuppTV in continentaal Europa is verkrijgbaar voor EUR 11,99 (ongeveer Rs.1.000). Gebruikers in Zuid-Amerika kunnen de IPL 2020-wedstrijden live bekijken tegen een maandelijks bedrag van $ 9,99 (ongeveer Rs.733).

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in Zuid-Afrika en Afrika bezuiden de Sahara

SuperSport is behouden als de officiële omroep voor IPL 2020 in Zuid-Afrika en Sub-Sahara Afrika. Gebruikers die een tv-abonnement hebben, kunnen de wedstrijden tijdens het toernooi live bekijken vanuit het SuperSport website gratis.

READ  Xbox-app heeft nu iPhone, iPad-gamestreaming via Remote Play

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in Pakistan

Pakistan is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgesloten van de lijst van landen die IPL 2020 uitzenden nadat het oorspronkelijk in 2019 was verwijderd.

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland zullen Fox Sports en Kayo Sports IPL 2020 live op internet uitzenden. Fox Sports is beschikbaar voor toegang op internet voor NZD 4,99 (ongeveer Rs. 250) voor een maand Jij sport is verkrijgbaar voor NZD 25 (ongeveer Rs. 1.200) per maand.

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in het Caribisch gebied

IPL 2020 wordt ook live gestreamd op de Caribische eilanden Flow Sports. De Caribische eilanden omvatten Anguilla, Antigua, Barbados, Britse Maagdeneilanden, Cayman, Curaçao, Dominica, Grenada, Jamaica, Montserrat, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, St. Vincent en de Grenadines, Trinidad en Tobago, en Turks- en Caicoseilanden, de Amerikaanse Maagdeneilanden.

IPL live uitzending 2020: IPL online bekijken in het Midden-Oosten en Noord-Afrika

Voor cricketfans in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA), beIN Connect zal IPL 2020 live online streamen. De regio omvat de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Saoedi-Arabië en Egypte.

Als u IPL 2020 niet live online kunt kijken in uw land, kunt u natuurlijk een VPN-service gebruiken en de wedstrijden bekijken via een van de bovengenoemde services. We kunnen echter niet garanderen of al deze services op uw netwerk werken.


Waarom houden Indiërs zo veel van Xiaomi-tv’s? We bespraken dit op Orbital, onze wekelijkse technologie-podcast, waarop u zich kunt abonneren via Apple Podcasts, Google Podcasts, of RSS, download de aflevering, of klik gewoon op de afspeelknop hieronder.

READ  De Hit Mobile Game heeft dit jaar maar liefst $ 1 miljard verdiend
Written By
More from Eda Greene

Horizon Zero Dawn gratis op PS4 en PS5: datum, tijden en hoe te downloaden

Speel station communiceren met Speel thuis campagneBehalve dat het een PR-oefening is,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *