Forspoken PC Demo komt naar Steam, Epic Games Store en Microsoft Store

Er kunnen meer mensen testen Luminous Productions en Square Enix Nieuwe actie-RPG voordat je hem koopt. a Facebook De pc-demo kan nu worden gedownload van de Epische spellen winkelEn Microsoft StoreEn stoom-. Het verschijnt zodra de game beschikbaar is in alle drie de winkelpuien. Er is ook een nieuwe launch-trailer om naar te kijken.

Wat betreft de pc Facebook Experimenteel, de aankondiging gaf niet aan wat het zou inhouden. PS5-versie is verschenen Tijdens The Game Awards 2022. Het was een download van 30 GB en bevatte vijf doelen om Frey’s verschillende magische en parkour-vaardigheden te testen. Het is ook niet bekend of de pc-demo een Bijgewerkte functies Zoals opnieuw toegewezen bedieningselementen en grotere lettertypen, die in januari 2023 in de PS5-bèta verschenen.

Wat betreft de lanceringstrailer, deze richt zich op de show Facebook Toneelstuk. Mensen kunnen zien hoe Frey de omgeving doorkruist en op verkenning gaat, waarbij hij magie gebruikt om zich te verplaatsen en met verschillende vijanden om te gaan. Terwijl het dit doet, verschijnen er citaten uit pre-lanceringsrecensies.

Facebook Beschikbaar voor PS5 en pc, met een demo beschikbaar in de Epic Games Store, Microsoft Store, PlayStation Store en Steam. a Versie in beperkte oplage Met ook extra items die aan het spel zijn gekoppeld.

READ  Don't Forget Me, een mysteriegedreven game zoals het verhaal, wordt op 20 april voor pc uitgebracht
Written By
More from Max Mcgee
Geoff Keighly bevestigt de details van de twee uur durende aanbieding van Gamescom
De E3 is misschien al lang voorbij, maar het seizoen van mega-deals...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *