SteamWorld Build is een nieuwe stadsbouwer met Anno en Dungeon Keeper-DNA

SteamWorld Build is een nieuwe stadsbouwer met Anno en Dungeon Keeper-DNA

Donderende serie van SteamWorld Games stuiterden van het ene genre naar het andere, te beginnen met het originele genre SteamWorld graven (Metroid-geïnspireerd platformmijnavontuur) en uitbreiding met SteamWorld-overval (een op hackers gebaseerde tactische shooter) f SteamWorld-zoektocht: Hand van Gilgamech (Rollenspel op papier). Nu neemt Thunderful en in-house studio The Station SteamWorld in een geheel andere richting, met een nieuwe stadsbouwer genaamd SteamWorldBuild.

SteamWorldBuild Het komt met een eigen touch. Behalve dat het een spel is om steden te bouwen, waarbij spelers de taak hebben om bovengronds een bloeiend mijnstadje te bouwen, zullen ze ook ondergronds middelen moeten verzamelen terwijl ze het opnemen tegen monsters die in de mijnen leven. In een persbericht, Thunderful SteamWorldBuild Als een mix van Anno, de 25 jaar oude real-time strategie-economische simulatie die nu wordt gepubliceerd door Ubisoft, en Dungeon Keeper, Bullfrog’s kerkerbeheer.

Je proeft wat SteamWorldBuildDe managementstijl voor dual-duty constructiesim ziet er hetzelfde uit als in de advertentietrailer hierboven. Of maandag inhalen SteamWorld Telegraph-uitzendingdie erin is ondergedompeld SteamWorldBuild.

SteamWorldBuild Het staat gepland om ergens in 2023 uit te komen voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X. De ontwikkelaar zegt dat bouwt Het wordt ontwikkeld met zowel pc- als consolehardware in gedachten, “om ervoor te zorgen dat game-ontwerp, UX en UI allemaal net zo goed werken met een controller in de hand, als met een muis en toetsenbord.”

a demo voor SteamWorldBuild Nu beschikbaar op Steam Als je het eens wilt proberen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *