Honkai: De laatste gesloten bètatest van Star Rail begint op 10 februari

miHoYo De laatste turn-based scifi-bètatest begint RPG Honkai: Sterrenrijk Op 10 februari via PCiOS- en Android-ontwikkelaar aankondigen. Abonnementen zijn nu beschikbaar in het spel Officiële website.

Hier is een overzicht van de game en de laatste gesloten bètatest, via miHoYo:

Honkai: Sterrenrijk is een gloednieuwe ruimtefantasie-RPG met een reis naar uitgestrekte onontdekte werelden. De game bevat een intuïtief turn-based vechtsysteem, grote kaarten met labyrintische verkenningen, puzzeloplossende gameplay en meeslepende verhalen die samen een interstellaire melodie vormen vol verrassingen en lonende ervaringen, weergalmend door het hele universum!

In dit universum is er [Aeons], de belichaming van de Universele Principes die in staat is om vrijelijk tussen oneindige werelden te bewegen met behulp van een soort oerkracht. De melkweg is gevuld met diverse werelden met unieke landschappen en verhalen. de [Aeons] Zwervend door het universum houden ze zich aan hun overtuigingen. De hoofdpersoon, die werd geïmplanteerd met [Stellaron]begint aan een reis met de Astral Express met een groep passagiers die beweren een ziel te hebben geërfd [the Trailblaze]. Samen zullen ze de paden volgen [Aeons] Om de rijken van het universum te verkennen.

In de laatste gesloten bèta kunnen spelers het oorsprongsverhaal op het ruimtestation Hirta ervaren en vervolgens naar de melkweg zeilen door Jarilo-VI en Xianzhou Luofu te verkennen, twee belangrijke bestemmingen met een aparte cultuur en landschap: Jarilo-VI, een ijskoude planeet, heeft mysteries en talloze gevaren, bevroren onder ijsdekens, wachten op verder onderzoek. Xianzhou Luofu, voor het eerst onthuld, is een gepantserde reus die behoort tot de Xianzhou Alliance, een van de machtigste en invloedrijkste facties in het universum. Als de tweede stop op de Grand Pioneer’s Journey, met zijn bruisende stadsgezichten en prachtige architectuur, is Xianzhou Luofu de voorbode van de volgende expeditie vol oosterse fantasie, waar de spanning tussen verschillende groepen sluimert!

Naast door de wereld zwerven, mysteries ontdekken en een band opbouwen met personages, kunnen Trailblazers ook hun eigen gevechtsteam van vier personen samenstellen uit een breed scala aan speelbare personages, waaronder Bailu, Yanqing, Qingque en Tingyun. Spelers kunnen hun unieke vechtvaardigheden aanscherpen om het op te nemen tegen verschillende soorten tegenstanders via een opwindend turn-based vechtsysteem. Bovendien zal het de laatste gesloten bèta zien Honkai: Sterrenrijk Implementeer nieuwe gameplay-functies zoals coöpmodus, begeleidende missies, vuurgevechten en meer.

De volledige FAQ voor de laatste gesloten bètatest is beschikbaar hier.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer. Bekijk een nieuwe reeks schermafbeeldingen in de Galerij.

De laatste gesloten bètatrailer: een ruimtekomedie

Engels

Japans

Koreaans

traditioneel Chinees

READ  Hoe u uw eigen analoge telefoonnetwerk kunt bouwen
Written By
More from Lesley Curry
Enquête: heb je Apple’s nieuwe AirPods Max-hoofdtelefoon van $ 549 besteld?
AirPods Max zijn eindelijk hier en nu te bestellen. De nieuwe over-ear-koptelefoon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *