Forspoken streeft naar de “hoogste visuele kwaliteit ooit” in een open-wereldgame

Luminous Productions streeft ernaar dat de aankomende game Forspoken de “hoogste visuele kwaliteit ooit” heeft in een videogame met een open wereld.

Als onderdeel van een video over AMD’s nieuwe FidelityFX Super Resolution-technologie, zei Studio President en General Manager Luminous Production Takeshi Aramaki: “Met Forspoken streven we ernaar de hoogste visuele kwaliteit ooit te bereiken in een open-wereldgame.”

Hij zei: “De visie van onze studio is om “games te maken als nooit tevoren, waarbij de nieuwste technologie ter wereld wordt gecombineerd met kunst.” “De toepassing van AMD’s nieuwste technologie in Forspoken-ontwikkeling is de belichaming van die filosofie.”

Aramaki merkt op dat de nieuwe technologie van AMD een “aanzienlijke prestatieverbetering mogelijk maakte bij het draaien van Forspoken met 4K 60 fps”.

De resultaten hiervan zijn te zien in de video, die een deel van Forspoken’s nieuwe gameplay laat zien, met een snelheid van 60 frames per seconde. Hoewel de gameplay nieuw is, laat het helaas meer zien van wat we al hebben gezien, inclusief vloeiende actie en gevechten met de grote, golem-achtige wezens aan het einde van de vorige trailer voor Forspoken.

AMD FidelityFX Super Resolution Technology is een nieuw systeem dat de prestaties van videogames verbetert. Het werkt door middel van supersampling, een systeem waarbij een afbeelding met een lage resolutie wordt opgeschaald naar een grotere resolutie, waardoor het apparaat alleen een kleinere afbeelding hoeft weer te geven. Omdat verwerkingskracht niet wordt gebruikt om de resolutie aan te sturen, kan het in plaats daarvan worden gebruikt om de prestaties te verbeteren, waardoor 4K-beelden met 60 fps gemakkelijker kunnen worden bereikt. Dit is in ieder geval de zeer vereenvoudigde versie.

READ  De release van King's Bounty 2 is uitgesteld tot augustus

Forspoken ontbrak helaas in Square Enix Presents Spring 2021. Als zodanig was het het laatste dat we over hem hoorden op Square Enix Presents Spring 2021, waar werd onthuld dat Project Athia nu Forspoken is. De game staat gepland voor een release in 2022 op pc en PS5 als console-exclusief voor ten minste twee jaar.

Matt Purslow is een nieuws- en entertainmentschrijver voor IGN UK.

More from Madison Garrett
FFXIV Endwalker krijgt een nieuwe trailer en releasedatum op 7 december
afbeelding: Square Enix Oorspronkelijk stond de release gepland voor later deze maand....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *