Aliens: Fireteam Elite Xbox, PlayStation en pc releasedatum bevestigd

Wat ga je doen in augustus? Kun je je voorstellen dat je lid wordt van het Marine Assault-team in Aliens: Fireteam Elite?

De release van Aliens: Fireteam Elite is bevestigd op 24 augustus 2021 en zal Xbox One- en Xbox Series X-spelers pushen | S, PS4, PS5 en PC tot 2022 als een mysterieuze noodoproep waarbij je Marine Assault-team naar LV-895 in de Outer Colonies reist. Hier breng je je tijd door in Aliens: Fireteam Elite. En je kunt er zeker van zijn dat hij gek zal zijn.

afkomstig uit koud ijzer studio’s En het gamingteam van de 20e eeuw, Aliens: Fireteam Elite is de nieuwe third-person co-op survival shooter die zich afspeelt in het Alien-universum. Sindsdien zijn er vele jaren verstreken Alien: Eenzaamheid Sol We brengen horror naar de Xbox, PlayStation en pc, we kunnen niet wachten tot het arriveert.

Beschikbaar voor pre-order vandaag vóór de lancering van 24 augustus, er zijn twee versies beschikbaar voor aankoop. Aliens: Fireteam Elite is te koop voor $ 39,99, en hier strijden spelers door vier unieke campagnes als een volledig aanpasbare kolonie, geconfronteerd met golven van angstaanjagende Xenomorph en Weyland-Yutani Synthetic-vijanden, en kiezen uit een breed scala aan klassen, wapens, uitrusting en voordelen.

Als je meer wilt, komt Aliens: Fireteam Elite ook in een Deluxe-editie voor $ 69,99. Dit omvat de Endeavour Pass die vier cosmetische DLC-packs zal bieden – inclusief klassenset skins, wapenkleuren, hoofdaccessoires en meer – die samen met gratis grote game-updates worden uitgebracht. Het bevat ook het Endeavour Veteran Pack, dat meer dan 20 cosmetische items zal bevatten, waaronder pantsersets, emotes, wapenkleuren en emblemen.

READ  Dead by Daylight belooft 4K en 60FPS op PS5 en Xbox Series X deze feestdagen

De Endeavour Pass en Endeavour Veteran Pack zijn ook apart verkrijgbaar. Het is waarschijnlijk ook de moeite waard om te pre-orderen, want beide versies van de game geven ook toegang tot het Hardened Marine Pack, dat het Bandana-hoofdaccessoire, Red Digital Camo-wapenkleuren, 3 wapenstickers en een “Chestburster”-grap bevat.

Over buitenaardse wezens: Fireteam Elite:

Een mysterieuze noodoproep leidt je marine-aanvalseenheid om naar LV-895 in de Outer Colonies, waar dodelijke Xenomorph-legioenen, verborgen bedrijfsgeheimen en oude buitenaardse ruïnes op je wachten. Aliens: Fireteam Elite speelt zich af in het populaire Alien-universum en is een third-person coöp-shooter die je vurige team van doorgewinterde mariniers neerhaalt in een wanhopige strijd om de evoluerende Xenomorph-dreiging in te dammen. Neem het op tegen golven van angstaanjagende Xenomorph- en Weyland-Yutani Synthetic-vijanden naast spelers of teamgenoten in AI, terwijl jij en je vurige squadron wanhopig je een weg banen door vier unieke campagnes die nieuwe verhalen naar het buitenaardse universum brengen. Creëer en pas je eigen Colonel Marine aan, kies uit een breed scala aan klassen, wapens, uitrusting en extra’s, en vecht tegen overweldigende kansen in een survivalshooter-ervaring.

Doe jij mee aan de strijd tegen de Xenomorph-dreiging in augustus? Laten we het weten!

Written By
More from Vanessa Hale
Destiny 2 Beyond Light vooraf laden: PS4, Xbox, pc
Premies zijn altijd een van de belangrijkste onderdelen van de voorbereiding op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *