Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 voegt Hulk-, Geralt-, Doom Slayer-functies en Next Gen Unreal Engine 5 toe

Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 is officieel gearriveerd en belooft The Hulk, The Witcher’s Geralt of Rivia, Doom’s Doom Slayer en next-gen graphics en features, mogelijk gemaakt door Unreal Engine 5.1, toe te voegen.

Het nieuwste hoofdstuk van Fortnite neemt spelers mee naar een geheel nieuwe wereld, en naast de eerder genoemde toevoegingen, brengt het ook crossmotoren met zich mee, de mogelijkheid om in een sneeuwbal te rollen, een manier om jezelf in de lucht te lanceren en vijanden aan te vallen. met de Shockwave-hamer, een nieuw obstakelmechanisme, realistische boosts en nog veel meer.

Wat betreft de nieuwe outfits die beschikbaar zullen zijn in de Item Shop en de Battle Pass, zullen spelers veel hebben om naar uit te kijken. Terwijl The Hulk op een later tijdstip in de itemwinkel komt, zullen andere personages deel uitmaken van de Battle Pass die je kunt ontgrendelen naarmate het seizoen vordert.

Hoewel de Doom Slayer en Geralt of Rivia misschien wel de hoogtepunten van de Battle Pass zijn, kunnen spelers ook “Star of the Show” Selene, Massai, Dusty, Nezumi, Helsie en The Ageless ontgrendelen. De lanceringsaankondiging van seizoen 1, hoofdstuk 4, plaagt ook dat Deku van My Hero Academia binnenkort ook zal deelnemen aan het gevecht.

Kenmerken van de nieuwe generatie Unreal Engine 5.1 Het zal resulteren in “een generatiesprong in visuele getrouwheid, met een ongekend detailniveau in gamewerelden zoals Battle Royale Island.” Dit wordt gedaan met Nanite, Lumen, Virtual Shadow Maps en Temporal Super Resolution op PlayStation 5, Xbox Series X/S, pc en cloudgaming.

READ  Sony "versterkt" PlayStation Now terwijl het 1 miljard mensen probeert te bereiken

Nanite biedt “zeer gedetailleerde architectuur”, Lumen biedt “hoogwaardige radiale reflecties op glanzende materialen en water”, standaard schaduwkaarten zorgen voor “zeer gedetailleerde schaduwen” en Temporal Super Resolution (TSR) zorgt voor “hoogwaardige beelden bij een hoog frame tarief”.

Realistische boosts zijn een andere manier om de gameplay te veranderen, en op bepaalde momenten in elk spel krijgen spelers een willekeurige selectie van twee van deze bonussen. Hoe langer je overleeft, hoe meer realiteitswinsten je zult verdienen en ze zullen tot het einde bij je zijn.

Hoofdstuk 4 Seizoen 1 wordt gelanceerd met 22 Reality Augments, en in de toekomst zullen er nog meer worden toegevoegd. De reeds onthulde verhogingen zijn als volgt;

  • lichte vingers: Maakt je wapens met Light Ammo sneller herladen.
  • Mechanische boogschutter: Het geeft je een explosieve mech-aanval en mech-schokgolfboog.
  • piloot: Het geeft je een respawn zweefvliegtuig voor de rest van de wedstrijd.
  • Supercharged: Uw voertuigen verbruiken geen brandstof en verhogen hun gezondheid.
  • Racen op hoge snelheid: Tijdens het hardlopen kun je veel hoger springen – en springen met minder zwaartekracht.

Er valt veel te leren over hoofdstuk 4, seizoen 1, en spelers kunnen de betaling voltooien De volledige Fortnite-blog Voor alle veranderingen, waaronder enkele nieuwe wapens zoals het Ex-Caliber Rifle – een krachtig semi-automatisch geweer dat “een ballistisch mes afvuurt op je vijanden… dat al na enkele ogenblikken explodeert.”

Bekijk voor meer informatie over Fortnite het volledige Chapter 3-finale-evenement en kijk hoe Fortnite het tegengif is voor de scepsis van Metaverse.

Heb je een tip voor ons? Wil je een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @tweet en verder zenuwtrekking.

READ  Sony past standaardclassificatie voor PS Store aan te midden van speling in schapsoftware

Written By
More from Lesley Curry
Nog een lek bij Nintendo: games verschenen nooit op straat
Het datalek werd gedeeld op het internetforum 4chan, zei Kotaku. Het is...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *