Terraria 1.4.5-update is gepauzeerd omdat ontwikkelaars een pauze van een maand nemen

Terraria 1.4.5-update is gepauzeerd omdat ontwikkelaars een pauze van een maand nemen

De Terraria 1.4.5-update zal doorgaan van een enorme update naar een van de nieuwste versies van Terraria De beste sandbox-games op pc. Het zal echter nog even moeten wachten, aangezien ontwikkelaar Re-Logic heeft aangekondigd dat het team de maand december zal sluiten om een ​​goede pauze te nemen. Nu dit Terraria 1.4.4-update Het werk aan Love is voltooid, en samen met alle aanvullende tweaks en bugfixes die volgden op de release, neemt het team een ​​lange vakantie voordat de ontwikkeling van de Terraria 1.4.5-update en een toekomstige Terraria-cross-patch begint.

Re-Logic vice-president Whitney “Cenx” Spinks zegt: “Re-Logic is gesloten voor december!” zij Toevoegen, “Ik ben erg trots op het werk dat ons team dit jaar heeft gedaan en ik kijk ernaar uit om in januari met de volgende laatste update te beginnen.” Zoals je zou verwachten van een game met een positieve beoordeling van 97% op Steam aller tijden, reageert de community overweldigend enthousiast op de beslissing, bedankt het Re-Logic-team voor hun harde werk en wenst hen een plezierige pauze.

Een reactie luidt: “Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik u met plezier blijf steunen, een softwarebedrijf dat om mensen geeft. Hierdoor kunnen ze niet alleen een leven zonder werk hebben, maar er ook van genieten.” Sommige fans zeiden gekscherend dat de advertentie hen een moment van aanvankelijke paniek bezorgde bij het lezen van de eerste regel, omdat hun meldingen simpelweg het “Re-Logic is close” deel van het bericht lieten zien.

Dit is niet de eerste keer dat Re-Logic spreekt over arbeidsomstandigheden, aangezien de maker van Terraria en Re-Logic president Andrew ‘Redigit’ Spinks reageerde op opmerkingen die Glen Schofield in september maakte over Crisis van het Callisto-protocol Bij Striking Distance Studios. “Werknemers van Re-Logic werken maar vier dagen per week en krijgen veel vakantie en frequente bonussen”, merkt Spinks op, “Je moet een leven leiden buiten je baan, hoe gepassioneerd je ook bent.”

READ  Vandaag arriveert Bungie's Big 30th Anniversary Party voor Destiny 2 met een patch voor het midden van het seizoen

Terraria-spelstatus voor november 2022 Hij zegt dat de fixes voor Labour of Love nu voltooid zijn en dat 1.4.4.9 wordt beschouwd als de “laatste” stabiele release van Terraria 1.4.4 – wat betekent dat het team nu zijn aandacht kan richten op 1.4.5 en verder. Het merkt ook op dat Terraria’s crossplay nog steeds erg op de kaart staat, en stelt dat “Crossplay-planning in volle gang is en we ons goed en zelfverzekerd voelen over waar we aan toe zijn in die discussies”, hoewel hij opmerkt dat er nog wat moderatorwerk aan de winkel is. Dit moet worden gedaan voordat u meer details gaat delen.

Terwijl de ontwikkelaars van Re-Logic down zijn, hebben ze veel plezier op sociale media. Een gekscherende suggestie van Terraria YouTuber James ‘ChippyGaming’ zag hem de mantel aannemen van ‘interim CEO van Re-Logic’ en verzoekschrift Suggesties voor toekomstige updates op Twitter. Ondertussen reageren verschillende leden van het ontwikkelingsteam op zijn berichten met een verscheidenheid aan grappige en sarcastische reacties.

Zodra de ontwikkeling in 2023 wordt hervat, kunnen fans zich verheugen Kruising van dode cellen in Terraria Komt in update 1.4.5, hoewel het team dat zegt Terraria 2 ontwikkeling “Het ziet er momenteel een beetje beter uit”, wat suggereert dat de focus verschuift naar een mogelijk vervolg na enkele leuke onthullingen Terraria 2-conceptkunst in augustus. Ondertussen hebben we dat allemaal De beste Terraria-mods Om je bezig te houden in 1.4.4, samen met de Terraria-bazen Een gids om je te helpen de volledige voortgang van het spel te doorlopen en de Moon Lord te verslaan.

READ  Amazon Australia biedt nu digitale codes aan voor console- en pc-games

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *