Fortnite is gratis te spelen op Xbox Cloud Gaming, meer dan 10 miljoen spelers hebben de service gebruikt

Nieuws

Microsoft heeft nog een belangrijk element toegevoegd aan zijn Xbox Cloud Gaming-service, namelijk de mogelijkheid om Fortnite gratis te spelen.

Microsoft heeft nog een belangrijk element toegevoegd aan zijn Xbox Cloud Gaming-service, namelijk de mogelijkheid om Fortnite gratis te spelen.

Vanaf vandaag kun je de superhit Battle Royale van Epic Games spelen op alle platforms die worden ondersteund door Xbox Cloud Gaming (iOS, Android of Windows-pc) zonder dat je zelfs maar hoeft te betalen voor Xbox Game Pass Ultimate.

Het enige dat u nodig hebt, is een Microsoft-account, en u kunt Vind het spel om hier te spelen.

Dit is niet de enige gratis game die op Xbox Cloud Gaming verschijnt, aangezien Microsoft heeft beloofd “meer gratis games te spelen waar mensen in de toekomst dol op zullen zijn.”

Het zal zeker interessant zijn om te zien welke zullen worden toegevoegd en wanneer, maar Fornite kan zeker een enorme aanjager zijn van de acceptatie van services.

Microsoft heeft ook een aantal Informatie over de groei van de service als geheel10 miljoen spelers hebben ervan genoten als onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate.

Deze spelers hebben op meer dan 6000 soorten apparaten gespeeld en hebben gemiddeld twee keer zoveel games ontdekt en gespeeld als Xbox Game Pass-leden die geen gebruik maken van de cloud.

READ  Je kunt een 3D-geprinte Raspberry Pi-tank besturen met een Xbox-console

We kregen ook de bevestiging dat Microsoft Flight Simulator de maand maart de meest gespeelde cloudgame was op telefoons, tablets, pc’s en consoles.

Hieronder kun je een trailer bekijken die de komst van Fortnite op Xbox Cloud Gaming viert.

Written By
More from Vanessa Hale
Staat NBA 2K22 op Xbox Game Pass?
NBA 2K22 kwam iets meer dan een week geleden uit en het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *