Zelda: Ocarina Of Time is eindelijk opgenomen in de Video Game Hall of Fame

Foto: Nintendo

Een paar maanden geleden meldden we dat een van de meest invloedrijke videogames aller tijden, The Legend of Zelda: Ocarina of TimeHet was Voor een plaats in de World Video Game Hall of Fame in The Strong Museum. Echt, niet veel mensen konden begrijpen waarom het er niet al was! Gelukkig heb je daar geen omkijken meer naar!

Vandaag heeft The Strong Museum aangekondigd dat de originele Nintendo 64-game uit 1998 samen met de arcadeklassieker is opgenomen in de Hall of Fame. Mevr. Pak Mandie verslaving en concurrentievermogen veroorzaakt dans dans revolutieHet turn-based strategiespel beschaving. Dit is een zeer divers aanbod dat een heel scala aan verschillende soorten omvat!

Deze vier games hebben de likes gewonnen Doctrine moordenaarEn vampierEn PaRappa-rapperEn nog een handvol andere bekende titels. Velen van hen zullen echter volgend jaar waarschijnlijk nog een kans krijgen. Beide zijn eerste backman en het origineel de legende van Zelda Ze staan ​​al in de Hall of Fame, nadat ze respectievelijk in 2015 en 2016 een plek hadden veroverd, maar deze volgende vermeldingen in de serie zijn net zo revolutionair.

Mrs. Pac-Man biedt vier veelkleurige doolhoven en een zekere mate van willekeur in de gameplay die het nog uitdagender maakt. Het karakter was ook Slachtoffer van meerdere rechtszaken en copyrightkwesties door de jaren heendus het is geweldig om te zien dat het spel wat erkenning krijgt.

Ocarina of Time debuteerde voor het eerst in 3D in Hero of Time en vormde de toekomst van 3D-actiegames volledig. De wereld was enorm, de sluiting was een zaligheid en de mate van vrijheid was groot. Het is een van de best beoordeelde videogames ooit, en met een goede reden.

READ  Vikings voltooit 2022-personeelstraining, inclusief Game Management Coordinator

Proficiat aan alle rekruten dit jaar! We denken dat deze vier games een uitstekende aanvulling zijn op de Video Game Hall of Fame. Welke andere Nintendo-games of franchises zou je graag een plekje zien verdienen? Laten we het weten!

More from Madison Garrett
Adventure Lab laat je de wereld op een andere manier zien
Geocaching heeft een aparte app voor stadsmissies. Dit Adventure Lab is geweldig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *