20 onmisbare pc-games te koop op Steam Sale – laatste nieuws, laatste nieuws, topnieuws

We kiezen geweldige videogames met grote kortingen op de uitverkoop van Lunar New Year.

Als je een fan bent van computerspellen, dan is dit iets voor jou Bijzonder geïnteresseerd​ Zoals u weet, is er onlangs Chinees Nieuwjaar gevierd en gebruiken videogames de gelegenheid voor presentaties verkoop, Zoals ik ook een platform deed klep, Stoom. Maar zoals gebruikelijk in deze gevallen, zijn er veel videogames die we misschien niet kennen Waar we ons geld aan uitgeven

Bij 3D-spellen We wilden uit kiezen Geweldige spellen degenen die hebben Zeer grote korting We vinden dat je het eens moet proberen. Er zijn allerlei soorten videogames en met een heel andere smaak kun je waarschijnlijk een paar euro besparen op de titel die je wilt. Je hebt toegang tot alle Steam Lunar New Year-shows vanaf de officiële pagina.

Stoom afbeeldingArk: Survival Evolved voor € 10,99 (bespaar 80%): dit overlevingsspel in een open wereld stuwt ons naar een vijandige wereld waar dinosaurussen naast elkaar bestaan. Speel met vrienden of tegen andere spelers en probeer in leven te blijven.
Assassin’s Creed Odyssey Deluxe Edition voor € 18,74 (bespaar 75%): hoewel iedereen het nu over Vikings of Valhalla heeft, is dit een geweldige kans om het prachtige klassieke Griekenland te ontdekken in Odyssey, een gigantische wereld die openstaat voor avontuur.
Roeien voor € 9,99 (bespaar 60%): een van de beste Spaanse videogames. Deze 2D spirit-like, met een sterk Paaseffect, is een must, maar wapent u met geduld.
Dark Souls 3 voor € 14,99 (je bespaart 75%): het derde deel van FromSoftware Games tilt het voorstel nog verder met een uitgebalanceerde gameplay die snijdt wat werd gezien in eerdere games in de franchise gemaakt door Miyazaki. Sleutel ingredient.
DOOM Eternal Deluxe Edition voor € 29,69 (je kunt 67% besparen): het basisspel is een van de beste schietspellen in de geschiedenis, maar als je de uitbreiding toevoegt, is het echt een ervaring die je niet mag missen. Ongeëvenaard brutaal en geweldig schietspel.
Dragon Ball FighterZ voor € 9,59 (bespaar 84%): een van de meest geprezen vechtvideogames van de afgelopen tijd, die vandaag de dag nog steeds duizenden spelers over de hele wereld trekt. Geweldige game binnen dit genre.
Fallout 4 € 8,99 (je bespaart 70%): Het laatste genummerde deel van de legendarische Bethesda-saga plaatst ons in de schoenen van de enige overlevende van Vault 11. Een RPG waar beslissingen ertoe doen, waar we moeten beginnen met het opnieuw opbouwen van de woestenij.
Far Cry 5 voor € 11,99 (bespaar 80%): in deze aflevering van de Ubisoft-saga moeten we het opnemen tegen een Amerikaanse sekte die een voorproefje geeft van alle actie van Far Cry. Een geweldige tijd om het te spelen voor vertrek van 6.
FIFA 21 Champions Edition € 24,79 (bespaar 69%): EA’s nieuwste voetbalspel, met bijgewerkte teams en squadrons. Deze editie geeft je ook enkele voordelen in FIFA Ultimate Team.
Hitman 2 Gold Edition voor € 26,99 (u bespaart 70%): Hitman is weer in de mode na de laatste release van Hitman 3, een succesvolle titel voor IO Interactive. De tweede is een geweldig spel en je kunt het compleet krijgen met een flinke besparing.
Marvel’s Avengers voor € 29,99 (u bespaart 50%): Square Enix begon niet goed en veroorzaakte verliezen voor het bedrijf, maar de toezegging om het verder uit te breiden is er en u kunt het met korting kopen.
Metro Exodus voor € 15,99 (je kunt 60% besparen): De Metro-saga is erg geliefd bij veel spelers en Exodus is een geweldige videogame, die heeft gekozen voor meer open scenario’s en geweldige graphics.
Ni No Kuni 2 voor € 9,59 (bespaar 84%): Level 5 JRPG is een magisch avontuur vol content, dat ook strategie-elementen bevat. Een echte aanrader voor fans van dit genre, met geweldige graphics.
Ori and the Will of the Wisps voor € 9,89 (bespaar 67%): mooi en uitdagend actie-avontuur en platforms met de essentie van Metroidvania. Haar graphics zijn geanimeerde kunst, haar fotografiemuziek zal je betoveren en de magie van haar verhaal zal raken en loslaten.
Rainbow Six Siege voor € 7,99 (je bespaart 60%): de multiplayer-shooter van Ubisoft is succesvol en je kunt hem voor weinig geld kopen. Een titel die zich richt op duizenden spelers en een grote aanhang heeft in esports.
Resident Evil 2 € 15,99 (u bespaart 60%): De remake van Resident Evil 2 maakte Capcom tot een hit en verraste iedereen met een geweldige facelift. Een spel om te proberen als je van horror houdt.
Skyrim VR voor € 19,79 (je bespaart 67%): een van de grootste rollenspelvideogames in de geschiedenis lanceerde jaren later zijn VR-versie en verrukte zijn volgers met nog meer onderdompeling.
Star Wars Jedi Fallen Bestel € 19,99 (je bespaart 50%): EA was verrast door deze nieuwe Star Wars-sub-saga die op een bepaalde manier is beïnvloed door een spirits-achtige. Zeer goede game, zelfs aanbevolen als je geen fan bent van dit universum.
The Crew 2 Gold Edition voor € 17,99 (je bespaart 80%): Deze Ubisoft-game voor autorijden en open wereld was een aangename verrassing en stelde de VS ter beschikking voor het gebruik van auto’s, motoren, boten en vliegtuigen.
De Witcher 3 GOTY-editie voor € 9,99 (je kunt 80% besparen): Het grote succes van CD Projekt was een behoorlijk prijskaartje dat je uren en uren aan inhoud zal opleveren, en meer met deze versie die alle inhoud bevat.

READ  Geweldige momenten in pc-gaming: in de verdediging gaan in Dawn of War 2

Stoom blijft groeien

Platform klep Het blijft groeien zonder te stoppen, wat ook te zien is Een groeiende interesse Om op de computer te spelen. We vertelden je een paar dagen geleden dat Steam al in China is aangekomen, hoewel er nog maar 53 spellen over zijn. Het platform brak onlangs ook het record voor gelijktijdige spelers, met 26,4 miljoen gebruikers zijn online Een keer. Bovendien leerden we dat hij in 2020 elke maand gemiddeld 120 miljoen spelers had.

Meer over: Steam, DOOM Eternal, Assassin’s Creed Odyssey, Dark Souls 3, FIFA 21, Metro EXODUS, Resident Evil 2, Skyrim VR en Star Wars: Jedi Fallen Order.

Written By
More from Max Mcgee

Erica Fernandes over geruchten over het testen van coronavirus-positief: verspreid alsjeblieft geen vals nieuws

Erica Fernandes heeft de rapporten geslagen waarin werd beweerd dat ze positief...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *