Forza Horizon 5 krijgt een neon verspreide Xbox-console, pre-order live

Microsoft heeft een nieuwe limited-edition Xbox-console onthuld die dit najaar zal debuteren, samen met de release van Forza Horizon 5 op Xbox en pc. De geremixte variant van de Xbox Series X- en Xbox Series S-console voegt zich bij de volgende inzending in de crosscountry-raceserie en geeft het standaardsilhouet een neon-touch.

De Forza Horizon 5-console haalt zijn invloed uit een chaotisch virtueel festival, waar levendige neonkleuren over een doorschijnend geel omhulsel spatten. Het resultaat past bij de toon van de nieuwe Mexicaanse setup, met getextureerde, op het stuur geïnspireerde knoppen voor een onderscheidend motorsportgevoel.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16 en maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Deze console bevat alle voordelen van Xbox Series X-consoles | Andere S-opties, waaronder nieuwe draagraketten met textuur, een verbeterd richtingspad en een speciale deelknop. De console werkt met Xbox One en Xbox Series X | S en Bluetooth-apparaten zoals pc en mobiel.

De limited edition Forza Horizon 5-console wordt op 9 november naast de game gelanceerd met pre-orders rechtstreeks via de Microsoft Store, geprijsd op $ 75. Degenen die de console kopen, ontgrendelen ook een exclusieve Ford Coupe Forza-editie, evenals gepersonaliseerde en passiecosmetica.

We kunnen commissie verdienen op aankopen met behulp van onze links. kom meer te weten.

READ  Xbox Series X Update biedt nieuwe functies, verbeteringen
Written By
More from Vanessa Hale

Saints vs. Buccaneers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds

Maak je klaar voor Saints Wedstrijddag! Zondag: Tampa Bay Buccaneers (0-0) om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *