Freo brengt meer paars naar buitenspellen

Fremantle zal in 2022 meer paars toevoegen aan zijn garderobe op het veld, waarbij Guernsey Club paars draagt ​​met een witte korte broek voor alle uitwedstrijden waar er niet veel strijd is met de kleuren van de tegenstander.

Spelers zullen nog steeds het witte lint dragen voor buitenwedstrijden waar ze het opnemen tegen teams zoals Richmond en Port Adelaide.

De club introduceerde de volledig paarse en volledig witte showdown-linten in 2011 en de laatste keer dat fans hun paarse jas met witte korte broek zagen was in ronde 14 tegen Geelong in 2013.

Sindsdien heeft de club het dragen van geheel witte botsingstape aangenomen voor hun uitwedstrijden, waaronder de Toyota AFL Grand Final van 2013 toen de club ervoor koos om in geheel wit te spelen.

Simon Garlick, CEO van Fremantle, gelooft dat fans resoneren met de kleur paars en dit was een grote factor in de beslissing van de club om de kleur te introduceren op buitenlandse reizen in 2022.

“Sinds 1995 hebben we paars met trots als onze primaire kleur geïdentificeerd en deze beslissing stelt ons in staat om die trots vaker te laten zien”, aldus Garlick.

“Ons paarse chevron-jack moet niet alleen zijn hoe we ons presenteren aan onze West-Australische fans, maar moet zoveel mogelijk in heel Australië worden gedragen.

“Met deze verandering wordt onze paarse streep ons primaire springjack en zullen we een strijdjack dragen als dat nodig is.”

Garlick erkende ook dat de club de traditie zal voortzetten om fans Freo’s geschiedenis van de kleurrijke batterij te laten vieren.

READ  Overwatch 2 onthult nieuwe PvP-details

“We zijn ons ook bewust van de ongelooflijke respons van de retrotour van de club en zullen in 2022 opnieuw een hele tour wijden om onze geschiedenis te eren, door een jas uit onze vroege jaren terug te brengen.”

More from Madison Garrett
Wandelroute kleine bibliotheek biedt extra klanten in Eddy
Cynthia Lukassen is het creatieve brein achter de wandelroutes langs de kleine...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *