Oculus Rift Store downloadproblemen “actief”

Meta zegt dat het “actief werkt” aan problemen die sommige Oculus Rift-gebruikers hebben waardoor ze geen games kunnen downloaden.

We hebben de afgelopen weken meerdere meldingen gezien van Rift-gebruikers die eerder gekochte titels niet konden installeren, en we zijn zelf ook tegen dit probleem aangelopen. De games worden gedownload, maar het lijkt na een paar minuten te worden gereset en u wordt gevraagd het opnieuw te proberen. We hebben dit eerder deze week op verschillende titels in de Rift Store geprobeerd en vandaag leek het succes nogal willekeurig – sommige apps die de ene dag niet werden ge├»nstalleerd, deden het bijvoorbeeld op een andere dag.

We hebben contact opgenomen met Meta over dit probleem. “We zijn ons bewust van de problemen die mensen hebben met het downloaden van Rift- (en Go/Gear)-apps en werken er actief aan”, reageerde een woordvoerder van het bedrijf.

We hopen dus dat het probleem in de zeer nabije toekomst wordt opgelost. De Rift, Go en Gear VR zijn misschien niet de focus van de Meta VR-inspanning, maar veel mensen hebben enorme bibliotheken met inhoud op hun etalages gemaakt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Quest-gebruikers toegang hebben tot VR-content voor pc via Link-verbindingen, dus dit probleem zal waarschijnlijk ook voorkomen dat ze toegang krijgen.

We geven je een update zodra we weten dat het probleem is opgelost.

READ  WWE Undefeated Mobile Game is nu uit
Written By
More from Eda Greene
LibreOffice Office 7.1-download beschikbaar, wat is er nieuw?
LibreOffice is een van de beste alternatieven voor de Microsoft Office-suite. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *