Ninja probeerde Evo $ 500.000 te geven voor Smash, maar Nintendo Ghosted

Een man met lichtblauw haar draagt ​​een donkergrijze hoodie.

afbeelding: Kotaku / Ninja / Diego Donnamaria (Getty Images)

Tyler “Ninja” Blevins, een enorme omroeppersoonlijkheid, beweert dat hij probeerde de prestigieuze Evolution Championship Series (ook bekend als Evo) een beloning van $ 500.000 toe te kennen voor het inzenden Super Smash Bros.. Awards worden al jaren verzameld, alleen om te worden gesloten Smashing Ontwikkelaar Nintendo.

Dit was hoe Blevins onlangs uitlegde Tweet 2018 Waarin hij beloofde “iets om te koken” te hebben om mee te strijden Super Smash Bros. sociale communicatie. Destijds wekte de crypto-boodschap een toeschouwer op die voortdurend hongerde naar mainstream-erkenning en financiële stabiliteit, maar Blevins kondigde nooit zijn plannen aan of legde zelfs maar uit wat hij bedoelde totdat hij zijn stilzwijgen verbrak tijdens een pokerevenement op 1 mei.

Blevins vertelde zijn collega-omroep, Ludwig Ahgren, die nauwe betrekkingen heeft met Smashing sociale communicatie. Ik wilde letterlijk een Evo . uitknijpen [by] $500.000, en ze hebben ons gewoon bedrogen. Ik weet dat ik me de hele tijd zo voel, maar aan het eind van de dag zat ik daar gewoon voor mijn team en dacht ik: “Ik wil dit laten gebeuren, veel geld” en Nintendo kwam nooit meer terug aan ons.”

Blevins voegde eraan toe dat Nintendo “even geïnteresseerd” was, maar niet meer reageerde na de beruchte tweet.

Blevins weigerde commentaar te geven en Nintendo heeft nooit gereageerd KotakuOnderzoek, deze beschuldigingen lijken mogelijk. Ondanks het duidelijke verlangen ervoor Smashing Concurrenten voor officiële erkenning, de game-ontwikkelaar is al lang op zijn hoede voor het opleggen van straffen voor het spelen van toernooien. Dat heeft Nintendo er natuurlijk niet van weerhouden om de scene van tijd tot tijd negatief te beïnvloeden, zoals wanneer het gebeurt bijna gesloten Evo 2013 Super Smash Bros. Millie Stream op het laatste moment en Er worden strikte controleregels opgelegd At The Big House 7, een enorm populair evenement dat in 2017 door het bedrijf werd gesponsord.

Onlangs hield Nintendo Super Smash Bros. Van deel uitmaken van de Evo 2022 line-up Na consistente optredens van de serie in het afgelopen decennium.

“Hoewel ik niet weet wat er in het verleden wel of niet is gebeurd, werkt Evo graag samen met Ninja, Nintendo en iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van Super Smash Bros. Kampioenschappen,” zei algemeen directeur Ivo Rick Thieher Kotaku. Nadat hij hielp bij het maken van de ninja Hallo Als ik terugkijk op Twitch Rivals-toernooien, heb ik uit de eerste hand de positieve gevoelens gezien die Ninja kan creëren wanneer hij iets teruggeeft aan de klassieke gaminggemeenschappen.”

Een mogelijke reden waarom Nintendo Blevins afwijst is (afgezien van haar vreemde relatie met de concurrent) Smashing community) kan verband houden met controversiële opmerkingen van de operator Zijn streams alleen voor mannen houden rond dezelfde tijd.

Een paar maanden voor hem Smashing Blevins twitterde in 2018 en veroorzaakte controverse door te zeggen dat hij het spelen van spelletjes met vrouwen vermeed uit respect voor zijn vrouw. Hij concludeerde dat deze strikte regel het internet verhinderde om elk klein moment van waargenomen flirt in controverse te veranderen, maar dat velen het als schadelijk zagen voor de vooruitgang van streamers. Blevins heeft sindsdien samengewerkt met vrouwen en Het was niet het einde van de wereld.

Afgezien van speculatie, Nintendo’s onverklaarbare benadering van Super Smash Bros. De concurrentie stond centraal in de samenleving. Sommigen geloven dat officiële ondersteuning de enige manier is om te overleven in het hectische esports-ecosysteem, terwijl anderen zich zorgen maken over het extra toezicht dat Nintendo’s geld met zich mee zal brengen. Juan “Hungrybox” DeBiedma wordt al lang beschouwd als een van de “goden” Super Smash Bros. Millie De wedstrijd, die deze problemen belichtte tijdens de Streamer Awards van vorige maand, Een beroep doen op Nintendo voor zijn passiviteit Ook verwijzend naar het bedrijf 2022 Officieel Circuit Als een stap in de goede richting.

Smashing “Het is een leuk spel”, zei Dibidma. “Hij verdient het om te schitteren.”

READ  Willekeurig: hier is hoe Phil Spencer van Microsoft reageerde op Smash Bros. Meat van Minecraft Steve
Written By
More from Lesley Curry
Google Play Store voegt “optimalisatie van app-installatie” toe voor Android
Over de De afgelopen jarenGoogle maakt Android-apps kleiner door code en bronnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *