Mai Shiranoy kreeg eindelijk haar trailer voor The King of Fighters 15 die haar vriendje sloeg

Dus wacht, was meneer Paige toch niet?

SNK had een paar weken geleden een streak die nu gloednieuwe personages onthult voor The King of Fighters 15, maar ze zijn eindelijk terug om fans een kijkje te geven in een kernserie die mensen zeker gelukkig zal maken.

En ik weet zeker dat iedereen al is Raadde ik aan de hand van het silhouet Vanmorgen is Mai Shiranoy het nieuwste personage dat een volledige trailer heeft gekregen om te spelen, ook al is ze niet het laatste lid van de Women Fighters-ploeg zoals velen hadden verwacht.

Net als de meeste terugkerende acteurs, zullen May’s spelers zich waarschijnlijk thuis voelen in KOF15, waarbij de meeste van haar moves en specials precies hetzelfde lijken te doen als in de laatste inzending – alleen met een nieuwe grafische revisie.

Ryuuenbu, Fan toss, Hissatsu Shinobi-Bachi, Musasabi no Mai, Chou Hissatsu Shinobi-Bachi en Kagerou no Mai behoren tot haar specials en supers die terug zijn, hoewel ze hebben laten zien dat ze een nieuw alternatief hebben voor hun climax.

Slide is ook terug en kan deze keer ook worden herroepen.

Velen dachten dat May het laatste lid van de Women Fighters zou zijn, maar aangezien er aan het einde van de trailer geen bevestiging was, zoals het geval was met Hero, Fatal Fury en Sacred Treasures, betekent dit waarschijnlijk dat de oorspronkelijke groep geen de band is toch weer bij elkaar.

May, King en Yuri vormden onderweg het eerste damesteam in ’94, hoewel ze maar een paar keer begonnen te vechten met het laatste team dat in KOF13 verscheen.

READ  Pixel Artist visualiseert moderne Pokemon met Game Boy-graphics

Het vrouwelijke jagersteam behoorde tot degenen in de serie met de meeste veranderingen onder de inzendingen. Hoewel Mai en King door de jaren heen doorgaans consistente leden zijn gebleven, heeft Yuri heen en weer gewandeld tussen hen en het vechtsportteam, dat in het verleden de deur heeft geopend voor andere leden, waaronder Blue Mary, Mai Lee Jinjo, Kasumi Todo, Hinako Shijou, Alice Nakata en Li Xiangfei.

Afbeelding van de trailer voor het spel Mai No.1

Trailerafbeelding van het spel Mai No.2

Afbeelding van de trailer voor het spel Mai No.3

Afbeelding van de trailer voor het spel Mai No. 4

Afbeelding van de trailer voor het spel Mai No. 5

Speel trailerafbeelding # 6 af

Picture Play Trailer mei # 7

Speel trailerfoto 8 mei af

Speel trailerfoto 9 mei af

Klik op afbeeldingen voor grotere versies

Met King en Mai als de meest consistente leden door de jaren heen, betekent het schijnbare wantrouwen waarschijnlijk dat Yuri een veel betere kans heeft om naast Ryo en Robert weer lid te worden van het Art of Fighting-team – hoewel geen van beide op deze punten wordt bevestigd.

Dit opent ook de deur voor voormalige leden om weer in de gelederen te komen, of misschien zal SNK een veteraan-matchpatroon volgen met een opkomende nieuwkomer, zoals we net zagen in KOF14 met Alice.

Mai was een van de personages die verscheen in Eerste advertentie voor KOF15 K ‘en Leona bleven als enige jagers nog niet in de schijnwerpers staan.

Je kunt de spelshow hieronder bekijken, en we hebben ook de officiële HD-screenshots van Mai van SNK hierboven in de galerij opgenomen.

Written By
More from Lesley Curry

Welke geruchten gaan de geruchten dat de Apple Silicon iMac jou spannender maakt?

De nieuwe iMacs met Apple Silicon worden binnenkort werkelijkheid. De laatste ontwikkelingen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *