Ga aan de slag met de eerste PlayStation 5-games

Wat vind je van de PlayStation 5 als je aan de slag gaat met de eerste games? Daar kunnen we antwoord op geven.

Tijdens onze eerste ervaring met de PlayStation 5 hadden we slechts beperkte toegang tot speelbare games. We moesten het doen met Spider-Man: Miles Morales en Astro’s Playroom. Twee hele leuke games op de PS5, maar ik wilde natuurlijk meer. Inmiddels zijn we begonnen aan nieuwe games op de PlayStation 5. Dit zijn Sackboy: A Big Adventure (dat ook op PS4 is verschenen) en Demon’s Souls.

eerste PlayStation 5-games

Het beste van alles met de DualSense?

Wie PlayStation 5 zegt, zegt DualSense. De nieuwe controller van de PS5 is het visitekaartje van de console. En je kunt alle facetten van die nieuwe controller meteen uitproberen in Astro’s Playroom. De vraag is echter welke ontwikkelaars inderdaad goed gebruik gaan maken van alle mogelijkheden van DualSense.

Bij het spelen van Sackboy: A Big Adventure en Demon’s Souls hebben we de effecten van de DualSense nauwelijks ervaren. De games zullen ongeveer hetzelfde aanvoelen met een normale controller. We hadden hier wat meer kunnen doen, maar we bevinden ons nog in een pril stadium. Het zal de komende jaren afvragen hoeveel ontwikkelaars dat potentieel gaan benutten. Of niet.

eerste PlayStation 5-games

Snel, mooi en onderhoudend

Sackboy: A Big Adventure en Demon’s Souls waren ook geweldig op PlayStation 5 als het op prestaties aankwam. Beide games draaien erg soepel, hebben nauwelijks laadschermen en zien er prachtig uit. Sackboy is kleurrijker dan ooit op PlayStation 5, terwijl Demon’s Souls een RPG-wereld heeft die echt tot leven komt op de nieuwe console van Sony.

READ  5 dingen die je niet wist over games
Soul's eerste PlayStation 5-games - Demon

En nu tijd voor andere spellen!

We hebben tot nu toe alleen games op PlayStation 5 behandeld die door PlayStation Studios zijn geleverd. Het is mooi, maar ook bijna natuurlijk dat de games geweldig draaien op de console. Maar hoe zit het met games van derden?

We werken momenteel aan twee interessante kandidaten voor PlayStation 5. Namelijk Assassin’s Creed Valhalla en Call of Duty: Black Ops Cold War. Houd Apparata dus in de gaten voor ons oordeel over deze twee belangrijke games op de PlayStation 5!

Written By
More from Aubrey Mason
Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Sandman onthult
Nieuws Vandaag heeft Atlus de reguliere dagelijkse promo uitgebracht voor de aankomende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *