Galaxy Note 20 (augustus), Tab S7 (juni), Tab S8

Een verscheidenheid aan Samsung Galaxy-apparaten wordt bijgewerkt. Zo kun je nu op de Galaxy Note 20 (Ultra) de patch van augustus en op de Tab S7 de patch van juli installeren. Galaxy Tab S8 krijgt weer een update zonder een nieuwe patch.

Galaxy Note 20 augustus 2022 update

Een van de Samsung telefoons die in ons land heel snel de patch van augustus krijgt, is de Galaxy Note 20 (Ultra). Het toestel krijgt bij of na de upgrade naar One UI 4.1 een aantal nieuwe cameratools. Behalve enkele kleine verbeteringen aan schilderen In de correctie van mei zijn er nog geen noemenswaardige veranderingen geweest. Dit is hoe het ondersteunt RAW-expert De app is nog steeds geen Note 20 Ultra. We gaan ervan uit dat dit zo blijft – tot die tijd kun je in ieder geval de update van augustus installeren.

Een download van ongeveer 270 MB bevat firmwareversie N98 ** XXU4FVGA. Dit verbetertAlgemene stabiliteit van uw apparaat, en installeert de augustus-patch. Het bevat 24 optimalisaties voor Android en 31 optimalisaties voor Samsung’s eigen software. inclusief telefoon Sollicitatie, DeXEn de Slimme weergaveEn de Knox zijn bijgewerkt.

Je kunt de update nu direct OTA installeren op de meeste Note 20 modellen in Nederland en België. U ontvangt automatisch een melding zodra deze gereed is voor uw apparaat. Uiteraard kunt u de beschikbaarheid ook handmatig controleren. Je doet het door Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Galaxy Tab S7 update juli 2022

De Samsung-tablet die de Zuid-Koreanen misschien het beste hebben bewaard – qua updates – is de Galaxy Tab S7. Een paar dagen geleden was er een update beschikbaar voor de firmwareversie SM-T870XXU2CVG7 (Tab S7) of SM-T97*XXU2CVG7 (Tab S7+).

READ  Wie is het Mol-jubileum, speel mee via de Android-app

Als u meer dan 335 MB downloadt, wordt niet alleen de juli-patch geïnstalleerd. Samsung werkt ook aan GPS-betrouwbaarheid. Bovendien wordt hetapparaat gedrag‘verbeteren.

De update is nu beschikbaar op alle Tab S7-modellen die in Nederland en België worden verkocht. Controleer de beschikbaarheid op de gebruikelijke manier: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Galaxy Tab S8-update: alweer de mei-patch

Een andere tablet uit de Zuid-Koreaanse stal die regelmatig updates ontvangt, is de Galaxy Tab S8 (Ultra). Hier is echter iets vreemds aan de hand. De Tab S8-serie is sinds eind april opgeschort met de beveiligingspatch van mei.

De nieuwe update met firmwareversie SM-X*0*XXU2AVG9 brengt daar geen verandering in. Nogmaals, na installatie vinden we de mei-patch. Als je een wifi-model hebt, is dit al de vijfde update op rij op basis van deze patch. Voor modellen met 5G-technologie is het de derde.

Verder staat in de wijzigingslijst alleen dat “algemene stabiliteitVerbeterd.” Dit punt is ook de enige verbetering op de lijst sinds eind april. Dat maakt ons niet wijzer, maar we kunnen alleen maar aannemen dat al deze updates (vergelijkbaar op papier) toch nuttig zijn.

De update is nu per direct OTA beschikbaar op alle Tab S8-modellen die in Nederland en België worden verkocht, dus ook de Ultra.

Heb je een van de bovenstaande updates geïnstalleerd en zie je meer veranderingen? Vertel het ons dan hieronder!

(Bedankt voor de verslagen, Willem, Jean, Frans, et al!)

More from Madison Garrett
Diablo Devs zeggen dat Activision teruggaat naar zijn oude federatiebrekende trucs
afbeelding: Sneeuwstorm Bijna twee maanden nadat Activision Blizzard CEO Bobby Kotik aankondigde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *