Galaxy S10 Lite (One UI 4.1), Galaxy Buds Pro

In de categorie “Beter dan geen vertraging” krijgt Samsung’s Galaxy S10 Lite nu de One UI 4.1-update. Je kunt de Galaxy Buds Pro ook updaten naar een firmware die het laadproces verbetert.

Galaxy S10 Lite-update: één gebruikersinterface 4.1

Toen Samsung officieel de release van One UI 4.1 aankondigde, viel één ding op. Volgens dit persbericht krijgen de Galaxy S10, S10e en S10+ de upgrade. De S10 Lite wordt echter niet genoemd. Voor het gemak zijn we ervan uitgegaan dat dit nalatigheid van Samsung was. Dat was inderdaad het geval.

Sinds gisteren is One UI 4.1 upgrade klaar voor de Galaxy S10 Lite. De zware download van 1,2 GB brengt de G770FXXU6GVD1-firmwareversie naar het apparaat. Dit omvat niet alleen de patch van april, maar ook de nieuwste versie van Samsung’s eigen interface.

Met de upgrade komt een aantal nieuwe tools. Op deze manier kun je nu een bestand gebruiken Galerij Voeg aan alle foto’s met een persoon en achtergrond dezelfde effecten toe die je normaal alleen privé krijgt schilderen camera systeem. Veel Samsung-services zijn bijgewerkt, zoals: Samsung Health, SmartThings Find en Smart SwitchEn Oppervlakte†Bovendien zijn de wijzigingen kleurenpalet Nu op de voorgrond in meer toepassingen.

Aangezien dit een vrij grote update is, moet je je S10 Lite wat tijd geven om alles te verwerken. En het allerbelangrijkste: zelfs na installatie heeft het systeem enige tijd nodig om zichzelf weer te verbeteren. Uw energieverbruik kan dus tijdelijk iets hoger zijn – maar dat zal na een paar uur of dagen weer normaal zijn.

READ  Krijgt je telefoon een Android-update? Bekijk het overzicht - week 1

Beschikbaarheid

De update is nu beschikbaar op alle Galaxy S10 Lite-modellen die in Nederland en België worden verkocht. U kunt wachten tot de upgrade zich aandient. U kunt het proces ook handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

Galaxy Buds Pro-update: oplaadverbeteringen

Dan is er weer een update beschikbaar voor de Galaxy Buds Pro. De firmwareversie R190XXU0AVD1 arriveert voor de beste Samsung-oortelefoons. In de wijzigingslijst staat onder meer dat het laadalgoritme wordt verbeterd. Hierboven zouden systeemstabiliteit en betrouwbaarheid ook moeten profiteren – hoewel we niet echt weten wat Samsung daarmee bedoelt.

Galaxy Buds Pro-update

Je kunt wachten om de melding automatisch te ontvangen wanneer je de Galaxy Buds Pro met je telefoon verbindt. of ga direct naar Galaxy draagbaar naar mij Galaxy Buds Pro scherm, tik daar Hoofdtelefooninstellingengevolgd door Software-update voor oortelefoonsik

(Bedankt, Rudy!)

More from Madison Garrett
Het lijkt erop dat de PlayStation Plus Essential-games voor juli zijn uitgelekt
Eerder deze week is de vernieuwde PlayStation Plus gelanceerd, waarbij je kunt...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *