Star Wars Jedi: Survivor Collection maart 2023 Release op Xbox Series X | S.

Begin 2023 begint het er erg druk uit te zien voor nieuwe Xbox-releases, en nu lijkt het erop Star Wars Jedi: Overlevende Sluit je aan bij de ploeg! Volgens een Steam-vermelding die eerder vandaag snel werd verwijderd, is de game momenteel klaar voor 16 maart 2023 laat los.

In sommige landen kan het zelfs een dag eerder zijn, omdat de datum vroeger 15 maart was. Hoe dan ook, we gaan ervan uit dat de pc- en consolelanceringen gelijktijdig zullen zijn, dus het lijkt erop dat we nog maar een paar maanden verwijderd zijn van de release!

Star Wars Jedi: Survivor is het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in die game af en wordt opnieuw ontwikkeld door de briljante geesten van Respawn Entertainment (Apex-legendesEn de Val der titanen).

We gaan ervan uit dat de Steam-lijst veel te vroeg is geplaatst De Game Awards 2022 Later deze week, dus wees niet verbaasd als we tijdens die show een nieuwe trailer en een goede onthulling krijgen. Daar houden we onze ogen voor open!

READ  Executives van PlatinumGames pakken tekort aan Xbox-versie aan
Written By
More from Vanessa Hale
De cache op je Xbox One-console wissen
Ondervindt uw Xbox One onverwachte crashes, vervelende bevriezingen of onverklaarbare vertragingen –...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *