Galaxy S20 FE-gebruikers kunnen nu de beveiligingsupdate van oktober 2023 downloaden

Galaxy S20 FE-gebruikers kunnen nu de beveiligingsupdate van oktober 2023 downloaden

Samsung overspoelde deze week de ether met de beveiligingsupdate van oktober 2023 voor verschillende Galaxy-apparaten, en de update is nu gearriveerd voor de originele Galaxy S Fan Edition, de Galaxy S20 FE.

De LTE-versie van de Galaxy S20 FE, aangedreven door de Exynos 990-processor, krijgt de update in bijna een dozijn landen, waaronder Argentinië, Brazilië, Bolivia, Uruguay, Mexico en Zwitserland. De update wordt geleverd met de firmwareversie die eindigt op HWI7 Het brengt alleen maar nieuwe beveiligingsoplossingen met zich mee.

De beveiligingspatch van oktober 2023 voor Samsung-apparaten repareert twee kritieke kwetsbaarheden die zijn ontdekt in het kernbesturingssysteem van Android en twaalf kwetsbaarheden die alleen een probleem vormen op Galaxy-smartphones en -tablets.

Sommige van deze kwetsbaarheden brengen het risico met zich mee dat aanvallers toegang krijgen tot verschillende delen van de software zonder toestemming van de gebruiker en dingen kunnen doen zoals het uitvoeren van kwaadaardige code, het in- en uitschakelen van Wi-Fi-netwerken, het installeren van een andere versie van de applicatie en een paar andere kwetsbaarheden. Sommige kwetsbaarheden zijn ook niet openbaar gemaakt om te voorkomen dat ze worden misbruikt voordat de patch van oktober alle in aanmerking komende apparaten bereikt.

Eigenaars van een Galaxy S20 FE kunnen controleren of de update beschikbaar is voor hun land via ons firmwarearchief, of ze kunnen proberen deze rechtstreeks vanuit de telefoonmap te downloaden. Instellingen » systeem update menu. Als alternatief kunnen ze de volledige firmware uit ons archief downloaden en op de telefoon installeren met behulp van een Windows-pc.

Vanaf 12 oktober krijgt alleen de LTE-versie van de Galaxy S20 FE de beveiligingspatch van oktober, maar je kunt verwachten dat het door Snapdragon aangedreven 5G-model binnenkort deel zal uitmaken van de LTE-variant. Verwacht voor geen van beide versies Android 14 en One UI 6.0, aangezien de Galaxy S20 FE, net als de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra, werd gelanceerd met Android 10 en slechts in aanmerking kwam voor drie grote OS-upgrades.

READ  UPSC NA Eindresultaat 2023: UPSC NDA, NA Eindresultaat 2023 Aankondiging op upsc.gov.in PDF-resultaat hier downloaden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *