Marvel’s Spider-Man 2 Brooklyn 2099, Kumo Suits onthuld tijdens New York Comic-Con

Marvel’s Spider-Man 2 Brooklyn 2099, Kumo Suits onthuld tijdens New York Comic-Con

New York City is de thuisbasis van zowel Spider-Man als een van ’s werelds belangrijkste stripboekevenementen, New York Comic-Con, dat nu plaatsvindt in de Big Apple. Nu de langverwachte Marvel’s Spider-Man 2 volgende week (op 20 oktober) deze keer uitkomt, was het vrijwel onvermijdelijk dat we tijdens de show iets van Insomniac zouden zien.

We kregen de live onthulling van nog twee kostuums voor de game, het Brooklyn 2099- en Kumo-pak, die behoorlijk cool zijn, evenals een langdurig gesprek met enkele ontwikkelaars. Wie weet is dit de enige verrassing die ons te wachten staat, maar we houden het dit weekend in de gaten. Je kunt beide pakken, in hun enigszins sobere schoonheid, hieronder bekijken:

In schokkend gerelateerd nieuws liet Insomniac zich inspireren door echte hagedissen bij het ontwerpen van Lizard, een van de meest onderschatte leden van Spider-Man’s schurkengalerij. Je bent officieel gewaarschuwd dat spoilers zich online beginnen te verspreiden, dus onderneem alle stappen die nodig zijn om de digitale onwetendheid in stand te houden. Ten slotte koos 52% van de respondenten in een enquête uitgevoerd door lezers van Push Square, die volledig neutraal zijn op het gebied van hype, ervoor om te antwoorden: “Mijn hype is de pan uit rijzen, ik kan niet wachten.”

Wat vind jij van de Brooklyn 2099- en Kumo-pakken die naar Marvel’s Spider-Man 2 komen? Voel je een spinachtige tinteling van verwachting? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder en als de symptomen aanhouden, zoek dan medisch advies.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *