Galaxy Z Fold 2 (dec), Tab S6 (nov), en de Watch 3

De eerste Samsung-telefoon die de december-update in Nederland ontvangt, is de Galaxy Z Fold 2. De Galaxy Tab S6 krijgt de november-patch.

Galaxy Z Fold 2 update december 2020

Eerder vanochtend kon je al lezen dat Samsung in januari mogelijk de Galaxy Z Fold 2 gaat updaten naar Android 11. Dat betekent dat het apparaat daarvoor nog minimaal één beveiligingspatch moet krijgen. En inderdaad, het komt vandaag meteen aan.

De Galaxy Z Fold 2 is de eerste Galaxy die de nieuwe beveiligingspatch van december in Nederland ontvangt. Een update van meer dan 172 MB bevat firmwareversie F916BXXS1BTK1.

Dus vlak voor de upgrade naar Android 11 kun je natuurlijk geen nieuwe functies verwachten, en inderdaad: die zitten niet in het pakket. Alleen de december-patch wordt geïnstalleerd. Wat het precies doet, is echter nog niet bekend. Noch Samsung noch Google hebben tot nu toe details over de nieuwste beveiligingspatch gepubliceerd.

De update is nu OTA beschikbaar op toestellen in Nederland en België. Heb je nog geen Fold 2, maar overweeg je deze aan te schaffen? Houd dan de huidige actie in de gaten. Deze maand ontvang je een gratis Galaxy Watch 3 bij de Galaxy Z Fold 2.

Galaxy Z Fold 2 update december 2020 changelog f916bxxs1btk1

Galaxy Tab S6 update november 2020

De Z Fold 2 is de enige die vandaag de december-patch heeft ontvangen. Maar er rollen meer updates door het land. Zo arriveert de november-patch op de Nederlandse Galaxy Tab S6.

Firmwareversie T860XXU3BTK2 brengt geen functionele wijzigingen – alleen de beveiligingsoplossingen die sinds vorige maand op andere apparaten beschikbaar waren.

Je kunt de update OTA nu in Nederland en België downloaden op de Galaxy Tab S6 met wifi-verbinding (SM-T860). Voor de variant met 4G (SM-T865) is het al enige tijd beschikbaar.

READ  Zo gebruik je de app in je auto

Galaxy Watch 3-update

We noemden hierboven de Galaxy Watch 3 in combinatie met de Z Fold 2, maar toevallig kreeg het horloge zelf ook een nieuwe update.

Firmwareversie R840XXU1BTK1 rolt sinds een paar dagen door andere Europese landen en is sinds een paar dagen ook beschikbaar in Nederland en België. De update wordt geleverd met de volgende wijzigingslijst:

Tijdens het trainen met een horloge gaat de gesproken instructie via de headset die is aangesloten op het mobiele apparaat.
• Voeg een gesproken instructie voor verzamelde gegevens en hartslag toe aan de automatische hardloop- / fietsronde.
• Nauwkeurigere meting van zuurstof in bloed.
• Verbeterde systeemstabiliteit en systeembetrouwbaarheid

Galaxy Watch 3 update r840xxu1btk1

U ontvangt automatisch de Watch 3-update wanneer u uw horloge op uw telefoon aansluit. U kunt de beschikbaarheid ook handmatig controleren via het Galaxy draagbaar app en het Watch 3-scherm.

Het is nu beschikbaar op zowel de 45- als de 41-millimeter-versies van de Galaxy Watch 3, respectievelijk de SM-R840 en SM-R850. En nu weer in Nederland en België.

(Bedankt, Daniel en Henk!)

More from Madison Garrett

Warner Bros. ontkent een bericht dat NetherRealm en TT Games te koop zijn

In maart kondigde AT&T een deal van $ 43 miljard aan om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *