Met dit mobiele spel kun je je favoriete Slam Dunk-personages spelen – Manila Bulletin

Voor de meeste “Batang 90s” of de volgende generatie is de Japanse sportanime “Slam Dunk” iets dat een deel van hun jeugd werd.

De beroemde manga-serie gemaakt door Takehiko Inoue werd in de loop van de tijd een testament voor alle anime-liefhebbers, basketbalfans en de mix van beide.

Slam Dunk werd uitgezonden op de Filippijnse televisie en velen waren getuige van het bescheiden begin van eerstejaarsstudent Hanamichi Sakuragi naast zijn teamgenoten in het Shohoku High basketbalteam.

In de Tagalog-nagesynchroniseerde bewerking verdiende Hanamichi de iconische bijnaam “Hari ng Rebound” en tot op dit moment doet hij nog steeds een belletje rinkelen.

Nu krijgen Slam Dunk-fans een traktatie van nostalgie, aangezien de titelloze mobiele game onlangs werd gelanceerd door ontwikkelaar DeNA Hong Kong Limited in zowel iOS als Android.

Officieel gelicentieerd door Toei Animation, de studio die Slam Dunk produceerde, biedt de mobiele game talloze gameplay-modi die het originele verhaal van de serie volgen.

Battle Mode laat gebruikers online strijden met andere spelers in half-court 3v3, full-court 3v3, full-court 5v5, 2v2 en één-op-één wedstrijden, terwijl klassementsgames worden opgelost in half-court 3v3.

Verhaalmodus biedt clips en vertellingen van de anime zelf, en gaat door naar de daadwerkelijke gameplay voor beloningen en nieuwe hoofdstukken door middel van level-ups.

Slam Dunk-personages hebben ook hun kenmerkende vaardigheden uit de serie, zoals de slam dunks van Sakuragi, Kaede Rukawa en Takenori Akagi, de snelle spelen en flitsende passes van Ryota Miyagi, en de scherpschietvaardigheden van Hisashi Mitsui en Kiminobu Kogure.

Andere spelers van verschillende teams, zoals Ryonan’s aas Akira Sendoh en centrum Jun Uozumi, zijn ook beschikbaar, terwijl anderen kunnen worden ontgrendeld via in-game betalingen.

READ  Downloaden van YouTube kan worden geblokkeerd door BT, Virgin Media en Sky

Naarmate de gebruiker een hoger niveau bereikt en het verhaal vordert, kunnen personages ook worden verbeterd om hun vaardigheden en vaardigheid in de rechtbank te vergroten.

SLAM DUNK mobile is zowel speelbaar in Japanse als Engelse versies en heeft sinds vorige week op het moment van schrijven een 4,6-sterrenwaardering en een miljoen downloads op Google Play gekregen.

MELD U AAN VOOR DE DAGELIJKSE NIEUWSBRIEF

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN

Written By
More from Eda Greene

West-Bengalen WBTET 2017-toegangskaart vrijgegeven, hier is hoe te downloaden

WBTET 2017: West Bengal State Teacher Eligibility Test Admission Card (TET 2017)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *