Gamerscore-toegang geeft goedkope Zoffice aan Xbox

Speel je games omwille van de ervaring? Ontspannende gelegenheid, misschien? Of speel je alleen de lieve en pittige Gamerscore-games die het Xbox-ecosysteem toelaat? Als de laatste je tas is, is Zoffice iets voor jou.

Zoffice komt van hetzelfde Ikon Studios-team als Team Bebao’s boerderij – Een zeer korte affaire waarbij spelers in minder dan vijf minuten 1.000 Gamerscore kunnen verdienen. Voor sommigen zal dit het eindspel zijn, maar voor anderen, degenen die willen ontspannen met een console en dieper willen gaan, zullen ze onmiddellijk buiten beschouwing worden gelaten. Hoewel Zoffice hetzelfde is – zij het grappiger en beter. Maar je kunt het prestatiesysteem nog steeds horen als je erbij zit.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, voor slechts £ 4,19, wordt de Zoffice geleverd met dezelfde artistieke stijl als de Peepaw, met een redelijk fatsoenlijke presentatie. Het is ook grappig als je meedoet met wat er op kantoor gebeurt, de personages ontmoet en de dag probeert om te draaien.

Je zult zien dat je missies proberen bepaalde doelen te bereiken, waarvan vele direct gekoppeld zijn aan een prestatiecontrole wanneer succes wordt gevonden. U zult bijvoorbeeld merken dat u portaloo aan het controleren bent, of een flamingo-spel overzet. Er is niets moeilijks aan wat Zoffice biedt, maar daar gaat het niet om.

Zie je, het punt hier is dat je Zoffice speelt voor prestaties en dat zal precies bepalen hoe deze game een relatie opbouwt. Als een volledige recensie van Zoffice op Xbox Staten “Zoffice is een van die games die een waarschuwing op de verpakking nodig heeft. “Een heel kort spel en vooral leuk van binnen.”. Als je dat aankan, vul dan je schoenen met de download. Verwacht alleen niet dat je het vanavond volhoudt.

READ  Crash Bandicoot 4 komt vrijwel zeker naar PS5 en Xbox Series X

U vindt een bestaande en geldige Zoffice-download uit een bestand Xbox-winkel, met de mogelijkheid om de game te spelen op Xbox One en Xbox Series X | S.

Spelbeschrijving:

Hallo! Heel erg bedankt dat je hebt gesolliciteerd om bij Zoffice te komen werken! Ik ben Paige en ik kan niet wachten om te zien wat er om je heen is! Ten eerste is iedereen hier geweldig. We hebben Nick vooraan met beveiliging, en onze tech-expert Jessica, ME en Theo Who’s. . . Moeite hebben met aanpassen. Waarom rock je niet vandaag, het wordt een heel groot evenement voor mij en mijn team! Oh, en kijk uit voor zombies op weg naar… klein formaat Geniet van een verhaal van 15 minuten wanneer het je dag past. Hard Mode Het verhaal afmaken is eenvoudig – bewijs dat jij het brein bent door alle uitdagingen in één game te voltooien.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Game Pass voegt een geheel nieuwe game toe die zojuist is uitgebracht

Abonnees van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vandaag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *