Starfield-video’s onthullen drie nieuwe locaties uit de game

Starfield-fans hebben drie niet-vermelde video’s van Bethesda ontdekt die enkele locaties onthullen die spelers kunnen bezoeken in de komende ruimte-RPG.

Eerder vandaag begonnen gebruikers van sociale media drie niet-vermelde video’s van Bethesda te delen die inzicht bieden in locaties in de game, waaronder steden genaamd New Atlantis, Neon en Akila.

Hoewel deze video’s niet worden vermeld, bevestigde Bethesda aan IGN dat deze video’s al zijn gedeeld met leden van Constellation, een communityclub waarvoor mensen zich kunnen aanmelden op de Starfield-website. Constellation-leden krijgen eerst wat nieuwe informatie, zoals deze video’s.

Hoewel deze video’s nu online circuleren, zijn ze allemaal erg kort – minder dan 50 seconden per video.

Ze bieden een geweldige samenvatting van drie locaties die spelers in Starfield zullen tegenkomen. Dit omvat de hoofdstad, New Atlantis, de hoofdstad van de Verenigde Kolonies, de machtigste en machtigste militaire en politieke factie in het spel.

Er is ook Akila, de hoofdstad van het Free Star Collective, een losse federatie van drie sterrenstelsels en een bastion van persoonlijke vrijheid in de ruimte. Ten slotte is er Neon, een plezierstadje dat begon als een visserij voordat ZenoFresh ontdekte dat een lokale vissoort psychische eigenschappen had, waardoor deze buitenpost een vice-stad werd.

Bethesda onthulde eerder dit jaar officieel Starfield als exclusief voor Xbox en tot nu toe lijkt het veel op Skyrim in Space. Bekijk alles wat we tot nu toe over Starfield weten in de video hierboven, en blijf op de hoogte voor meer potentieel nieuws van Bethesda.

Matt TM Kim is de IGN-nieuwsredacteur. Je kunt het bereiken Tweet insluiten.

READ  Apple heeft de functie `` Luchtkwaliteit '' van de weer-app uitgebreid naar meer landen met iOS 14.7
Written By
More from Lesley Curry

Mastodon heeft nu een officiƫle iPhone-app

Mastodon, het gedecentraliseerde sociale netwerk, heeft nu een officiƫle iPhone-app. De non-profitorganisatie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *