Games geïmplementeerd Quick 2022’s Metroid-Heavy Final Night wordt de norm

Mario en Luigi gaan een level omhoog in Super Mario Maker 2, een van de beste games in Games Done Quick 2022.

estafette binnen Super Mario Maker 2 Is een van de evenementen dit weekend om naar te kijken.
afbeelding: nintendo

de afgelopen week, Games snel uitgevoerd Ze hield haar jaarlijkse sprintfestival. Zoals altijd was het evenement fantastisch en vol met verbazingwekkende prestaties, waaronder poreuze gaten. door te joggen oneindige uitstralingopen wereld campagne. Maar de organisatoren lijken het beste voor het laatst te hebben bewaard, met een gestapelde line-up die al gepland staat voor morgen, de laatste avond van het evenement.

Games Done Quick, nu in zijn twaalfde jaar, is een halfjaarlijks (een keer in de winter, een keer in de zomer) evenement waar enkele van ’s werelds beste snelheidslopers supersnel presteren, vaak creatief livestreams uitvoeren via populaire games. Het festival zamelt ook donaties in voor het goede doel; Ga dit jaar naar Artsen zonder GrenzenEen internationale humanitaire organisatie.

Alle voltooide cursussen voor dit jaar zijn gearchiveerd op Games klaar Snel YouTube-kanaal. Er zit echter nog veelbelovend werk in de pijplijn. Hier is het volledige programma Voor het weekend (met tijden die automatisch worden ingesteld op uw lokale tijdzone). Sommigen gaan oppassen voor:

  • Linkus 7 Het reist door elke kerker in de Wii-versie van The Legend of Zelda: Wind Awakewaarvan sommigen zeggen (hallo) is “de beste” Zelda Het spel,” in minder dan drie uur.
  • De metroid snelheidsloper Kikumanchoyo zal vervolledigd worden Metroid-dread, de laatste wedstrijd in de reeks, om 1 uur en 21 minuten. (voor de geïnteresseerden, Hier is het overzicht Hoe angst Snelle lopers wissen het spel in minder dan 90 minuten.)
  • ook in metroid globalisme, haver Werkt twee en een half uur “dwz%” van Kaizo Super Metroidgewijzigde versie van Super Metroid die de klassieker uit 1994 verandert in wat alleen kan worden omschreven als “this fffffuuuuuuccccckkkkk”.
  • Shredberg Je voltooit alle uitdagende donkere levels in Super Mate Jongendeze notoir lastige side-scrolling platformgame, in iets meer dan een uur.
  • Maar misschien is de bovenkant van het selectiekader een bestand Super Mario Maker 2 Estafettevlucht van PangaeaPanga, juzcook, CarlSagan42, Aurateur, Shoujo en TanukiDan. Dit is altijd een schot in de roos.

Dit is niet alles. Ter afsluiting wordt op zondag Games Done Quick afgesloten met een paar elden ring loopt: Katalysatoren Je verdient alle “jubilea”, of verbruiksartikelen van hooggeplaatste bazen, binnen 2 uur; Gevolgd door een traditionele sprint van 33 minuten van elk % Hyp3rsomniac. Ze zal heersen. Je kunt het evenement bekijken via Games klaar Snelle hoofdsite of Haar kanaal op Twitch.

READ  De regisseur van Final Fantasy XIV huilde tijdens het spelen van het spel
Written By
More from Lesley Curry
Team Fortress 2 bereikt voor het eerst meer dan 150.000 actieve spelers op Steam
Op vrijdag hebben meer dan 151 duizend spelers (En laten we eerlijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *