WoW esports Finals geeft je een in-game titel om naar te kijken

Er is geen hobby die mensen nog niet in een soort sportevenement hebben veranderd, en de langlopende MMO van Blizzard, World of Warcraft, is geen uitzondering. De grote evenementen op de WoW esports-kalender, Mythic Dungeon en Arena, bereiken hun finale binnen enkele weken. Mythic Dungeon International (MDI) organiseert zijn finales op 8 en 9 juli en de World Arena Championships (AWC) op 16 en 17 juli. Het gaat niet alleen om passief kijken.

Om de toeschouwers te helpen verzamelen, Blizzard aangekondigd WoW-spelers die hun Blizzard-accounts aan hun YouTube-accounts koppelen, verdienen een in-game prestatie en een titel om de grote finale te bekijken. De titel, ‘Scared Spectator’, zou ongetwijfeld een leuke titel zijn om van je af te schudden tijdens het navigeren door de status van groepszoekers.

MDI is een ongewoon spektakel voor esports. De beste PvE-groepen van over de hele wereld strijden om te zien wie de hoogste legendarische kerker in de snelste tijden kan wissen. De competitie wordt georganiseerd door een reeks van drie groepsfasen, twee teams van elk toernooi gaan door naar de finale, waarna de laatste strijdt om de laatste twee plaatsen. Echo en Baldy zegevieren in set A, MONKA en perplex in set B, en Donuts & Despair and Sloth in set C.

De finale is een toernooi met dubbele eliminatie tussen 8 teams met 14 wedstrijden en de prijzenpot is $ 300.000.

AWC is een traditioneel PvP esports-formaat, waarbij de acht beste Arena-teams van over de hele wereld in een round-robin-competitie tegen elkaar spelen. De beste teams gaan later deze maand naar een play-off. Momenteel leidt Kungarna het klassement op de Europese servers met 7 overwinningen, en Kawhi aan de Amerikaanse kant ook met 7 overwinningen. De prijzenpot voor de AWC is nog aantrekkelijker, met prijzen van in totaal $ 700.000 voor het seizoen.

READ  Terraria-ontwikkelaars hebben gelogen, gelukkig - Update 1.4.4 komt eraan

Als je op zoek bent naar iets meer actie in World of Warcraft, bekijk dan de Prime Gaming-buit van juli, die drie nieuw leven ingeblazen helmzenders uit het verleden bevat, zodat je er op je best uit kunt zien tijdens het rijden op de nieuwe Murloc-mount in Dragonflight.

Written By
More from Max Mcgee
Studio Genshin Impact keert terug naar Honkai met een nieuwe turn-based RPG
De studio achter Genshin Impact gaat terug naar zijn roots in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *