Games Gold september 2021: gratis aftellen naar Xbox One- en Xbox Series X-games | spellen

Dankzij Microsoft zal in september een nieuwe reeks gratis games beschikbaar zijn op Xbox One en Xbox Series X.

Vorige maand bood de techgigant een mooie mix van titels aan, maar geen van hen bevatte de Xbox Series X Enhanced Game.

Het is niet duidelijk wat de toekomst biedt als onderdeel van het Games With Gold-programma, maar het goede nieuws is dat alle titels speelbaar zullen zijn op zowel de laatste generatie als de volgende generatie consoles.

De techgigant zal binnenkort in september 2021 zijn gratis games met Gold onthullen, al hebben we geen exacte datum. In tegenstelling tot de Sony PS Plus-aankondiging, is er geen vaste tijd om te verwachten dat het nieuws wordt gedeeld.

Vorige maand maakte Microsoft op 28 augustus haar plannen voor augustus bekend en de kans lijkt groot dat er rond de 30e iets gaat gebeuren.

En hoewel we niet weten welke titels zullen worden opgenomen, weten we wel dat twee games beschikbaar zullen zijn om te downloaden op woensdag 1 september en een andere op donderdag 16 september.

Zoals altijd is het maken van spelvoorspellingen voor goud een uitdagende taak, omdat er zoveel titels zijn om uit te kiezen.

Hoogtepunten van 2021 zijn onder meer Little Nightmares, Dungeons 3 en Gears 5, die een van de weinige Xbox Series X-verbeterde games blijven die zijn uitgebracht voor abonnees.

En gamers willen weten of Microsoft in de nabije toekomst iets zal aanbieden aan Xbox Series X-bezitters.

Games die erg populair zijn als onderdeel van de Games with Gold zijn titels als Halo: The Master Chief Collection, Minecraft Dungeons, State of Decay 2 en Grounded.

READ  Bekijk Amazon-films en -series gratis met de IMDb TV-app

Voor gamers die de nieuwe en verbeterde Xbox Series X willen uitproberen, is er dit weekend een gratis proefversie van Hood Outlaws.

Dit is beschikbaar tot en met maandagochtend 23 augustus met I Am Bread en Elder Scrolls Online.

De volledige beschrijving van Microsoft zegt: “Begin een episch avontuur, doe mee aan multiplayer-overvallen in PvPvE of ervaar het leven als je favoriete koolhydraten.

Hood: Outlaws and Legends en I Am Bread zijn beide beschikbaar voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden vanaf donderdag 19 augustus om 12:01 uur PDT tot en met zondag 22 augustus om 23:59 uur PDT, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited is nu beschikbaar voor een langere periode van dinsdag 17 juni om 7.00 uur PDT tot en met maandag 30 augustus om 7.00 uur PDT.

The Hood Experience: Outlaws, Legends en de perfecte overval met vrienden. Combineer tegengestelde teams van vier, kies je personage op basis van je favoriete speelstijl of wat dan ook bij je teamstrategie past – samenwerking is de sleutel tot overwinning in spannende Hood-wedstrijden.

Geniet van het spelen van PvPvE en de nieuw gelanceerde co-op PvE-modus, State Heist. Om de gelegenheid te vieren, pak je 40% korting op de game uit de Xbox Store. De Jaar 1-editie is ook verkrijgbaar met 25% korting, inclusief drie seizoenen aan content, waarbij seizoen 1 over slechts een paar weken begint! We zijn allemaal bandieten, maar dit weekend worden we legendes.”

More from Madison Garrett

Het is moeilijk om IoT-omgevingen te debuggen die een cyberdreiging vormen

Er komen steeds meer bedreigingen voor Internet of Things (iot)-omgevingen die via...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *