Gaming-pc’s aangedreven door Intel Alder Lake-CPU’s zijn nu vrij van DRM-problemen

Intel’s Alder Lake CPU’s hebben hun waarde bewezen in pc-gaming, maar DRM-problemen op Windows maakten 50 games aanvankelijk onspeelbaar. Hoewel dat aantal in december drastisch werd teruggebracht tot slechts drie, zegt het bedrijf nu dat de processor nu volledig vrij is van de problemen die hem bij de lancering teisterden.

volgens Intel-aandeelHet bedrijf werkte samen met game-uitgevers en Microsoft om een ​​oplossing te implementeren voor games met DRM-problemen. Als gevolg hiervan hoeven spelers geen oplossingen te gebruiken bij het spelen van games zoals Assassin’s Creed: Valhalla, Fernbus Simulator en Madden 22 op Alder Lake Windows.

Uiteraard stelt het blauwe team voor om te updaten naar de nieuwste versie van Windows 11 of 10 om ervoor te zorgen dat de fixes worden geïmplementeerd. Als je nog steeds problemen hebt met een nieuwe game of een game uit de lijst, kun je contact opnemen met de klantenondersteuning van Intel of de eerder voorgestelde game proberen BIOS compatibel met oudere games Reparatie.

Nu het Alder Lake DRM-dilemma is opgelost, zou het meer gamers moeten aanmoedigen om te upgraden naar de beste gaming-CPU van het bedrijf. AMD zal binnenkort in de strijd verschijnen met de nieuwe Ryzen 6000 en Zen 4-chips, maar wellicht kan Intel vooraf nog even in de schijnwerpers staan.

Natuurlijk gaat Intel niet alleen achter de CPU-kroon aan, maar het is ook van plan om het landschap van de grafische kaart te veranderen met zijn nieuwe Arc Alchemist-suite, samen met een nieuwe Nvidia DLSS-concurrent genaamd XeSS. Helaas, hoewel Team Blue’s uitstapje naar speciale grafische hardware veelbelovend is, lijkt het erop dat de GPU is uitgesteld tot later in 2022.

READ  Koop niet per ongeluk een game die je al hebt

Written By
More from Max Mcgee
Waar kun je op 22 september de Xbox Series X en Xbox Series S reserveren
We hebben het gedaan, iedereen: we hebben eindelijk informatie over de prijs,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *