Massive Lost Ark Trailer uitgebracht

ontbrekende doodskist Amazon Games zal binnen een paar weken op pc verschijnen en heeft een geheel nieuwe trailer uitgebracht waarin de gameplay van de MMO wordt beschreven. De trailer is meer dan vijf minuten lang en biedt veel informatie over de gratis game, inclusief opties voor het aanpassen van personages, kerkers, zeilen, PvP-opties en gevechten. Wat trailers betreft, is dit aan de grotere kant, en kan het MMO-fans helpen die misschien twijfelen om het spel te ervaren. Het zou op zijn minst moeten helpen om fans te verleiden totdat ze het echt kunnen proberen ontbrekende doodskist voor zichzelf!

volledige trailer ontbrekende doodskist Het is hieronder ingesloten te vinden.

Terwijl Amazon publiceert ontbrekende doodskist In Noord-Amerika en Europa wordt het spel niet in-house ontwikkeld. ontbrekende doodskist Het is ontwikkeld in samenwerking met Tripod Studio en Smilegate RPG en werd in 2018 voor het eerst uitgebracht in Zuid-Korea. De afgelopen jaren is het spel ook uitgebracht in Rusland en Japan en heeft het in die regio’s veel succes gehad. Een gesloten bèta voor de game werd in november geïntroduceerd, wat leidde tot een solide ontvangst op Steam, waar ontbrekende doodskist Het heeft al een “overweldigend positieve” gebruikersbeoordeling gekregen. Al deze lijken veel goeds te voorspellen voor lokale release!

Voor wie het spel niet kent, ontbrekende doodskist Single- en teamplay is toegestaan. Spelers hebben een groot aantal aanpassingsopties tot hun beschikking en veel verschillende klassen om uit te kiezen. Spelers kunnen zelfs de schepen aanpassen die ze gebruiken om de zeven verschillende continenten van Arkesia te verkennen. De game belooft enorme eindbaasgevechten, knutselen, een “rijk verhaal” en meer.

READ  Fatal Frame komt naar Nintendo Switch

ontbrekende doodskist De release staat gepland voor pc op 11 februari. Hoewel de game gratis te spelen is, zijn Founder’s Packs nu beschikbaar voor pre-order op Steam. Lezers kunnen meer te weten komen over deze opties op de officiële Steam-pagina van de game hier.

Ben je enthousiast voor ontbrekende doodskist? Maakt deze trailer je enthousiaster over de game? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Over alles wat met gamen te maken heeft gesproken!

Written By
More from Aubrey Mason
Minecraft-updates met Cliffs and Caves Part 1, voegt geiten en koper toe
Caves & Cliffs Part 1 is vandaag uitgebracht op Maine AmbachtEn het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *