Garena’s Free Fire heeft zojuist de allereerste Esport Mobile Game of the Year-prijs voor 2020 gewonnen

Van alle mobiele games, hadden we nooit gedacht Gratis vuur zou de Mobiele game van het jaar bij de Sportprijzen 2020. Voor het geval je het nog niet wist, Free Fire is een mobiele game ontwikkeld door 111Studios, uitgegeven door Garena en bestaat al drie jaar.

In de categorie Esport Mobile Game of the Year 2020 waren er ook andere favorieten en grote kanshebbers. Dit omvat Call of Duty: Mobile, PUBG Mobile, Mobile Legends Bang Bang, Arena of Valor, Clash Royale, Clash of Clans en Brawl Stars. Er werd ook opgemerkt dat dit de allereerste categorie voor mobiele games is die wordt uitgereikt door de Esports Award.

Tijdens de prijs zei Free Fire Producer Harold Teo van Garena dat het bedrijf echt “nederig en geëerd” is voor het winnen van de prijs. Hij droeg ook de overwinning op en bedankte de fans, spelers en partners voor het naar nieuwe hoogten brengen van de mobiele game. Free Fire is een battle royale-game zoals PUBG Mobile, maar het lijkt populairder te zijn in India.

Mobiele games bleken zeker een kracht om rekening mee te houden, aangezien meer Aziatische mensen er tijdens de pandemie op vertrouwden voor entertainment. Wat zijn je favoriete mobiele games? Laat het ons weten in de reacties hieronder en blijf op de hoogte voor meer trending technisch nieuws op TechNave.com.

READ  Bandai Namco lanceert Pac-Man Geo voor mobiel
Written By
More from Eda Greene

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *