Gautam Gambhir’s veeg naar de regering van Delhi over coronavirusgevallen

Delhi BJP-Kamerlid Gautam Gambir sloeg bij de AAP-regering vanwege de Covid-situatie in de hoofdstad.

New Delhi:

BJP-Kamerlid Gautam Gambhir sloeg zaterdag op de regering van de Aam Aadmi-partij in Delhi vanwege haar behandeling van de coronavirussituatie in de hoofdstad. De cricketspeler werd MP en verwees naar de eerdere inschatting van de deelstaatregering dat er tegen 31 juli in Lakh. COVID-19 gevallen zullen zijn.

“Gisteren werd er gezegd dat mensen veilig zouden moeten blijven, anders zouden de (coronavirus) gevallen 5,5 lakh raken. Vandaag zeggen ze dat je je er niet mee bemoeit, anders zullen ze (jou) voor de rechter slepen”, twitterde Gambhir in het Hindi.

De tweet komt een dag nadat de luitenant-gouverneur van Delhi, Anil Baijal, twee zetten van de regering van Arvind Kejriwal heeft afgewezen als onderdeel van de derde fase van de versoepeling van de COVID-19-vergrendeling.

Kejriwal’s regering van de Aam Aadmi-partij had de hotels toegestaan ​​te heropenen vanaf zaterdag en een proefperiode van een week voor de wekelijkse markten in de stad als onderdeel van “Unlock 3”. De heer Baijal, die de centrale regering vertegenwoordigt en voorzitter is van de Delhi Disaster Management Authority, heeft geoordeeld dat deze bevelen niet kunnen worden uitgevoerd.

Delhi registreerde vrijdag 1195 nieuwe coronavirusgevallen, waarmee de hoofdstad meer dan 1,35 lakh behaalde. Het aantal doden is gestegen tot 3.963.

De Dellhi BJP zei vrijdag dat vice-minister-president Manish Sisodia mensen probeerde te ‘bang’ te maken door te stellen dat de COVID-19-gevallen in de stad op 31 juli 5,5 lakh zullen bereiken, maar dat de situatie onder controle werd gebracht met tussenkomst van de minister van Binnenlandse Zaken van de Unie Amit Shah.

READ  Brief maandag over de games van de maand en 4K tv's

In reactie op het besluit van de luitenant-gouverneur zei AAP-woordvoerder Raghav Chadha: “Het centrum beleeft sadistisch plezier door de mensen van Delhi pijn en ellende toe te brengen en de democratisch gekozen regering van Delhi te ondermijnen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *