GCam downloaden op uw Xiaomi mobiele telefoon: Gemakkelijke manier

Maak de beste foto’s op je Xiaomi-mobiel: dankzij GCam: het is nu gemakkelijker dan ooit om de beste versie van je telefoon te krijgen.

Het gebruik van de Google Camera-app genaamd GCam is een van de gemakkelijkste en handigste manieren geworden om de kwaliteit van de camera op bijna elke mobiele telefoon te verbeteren. Deze methode wordt veel gebruikt door eigenaren van Xiaomi-mobiele telefoons.

Maar soms is het niet eenvoudig om de meest geschikte versie van GCam en het systeem te vinden waarmee we het meeste uit onze PTZ-camera’s kunnen halen. Gelukkig is er een nieuwe app die dit proces een stuk eenvoudiger maakt.

Google Camera Processor GCam kan op de meeste Xiaomi-telefoons worden geïnstalleerd.

GCamloader, een app om de beste GCam op je Xiaomi-telefoon te krijgen

De app in kwestie is Gcamloader, de nieuwste creatie van de Xiaomiui-gemeenschap.

Ongeacht het merk, het is compatibel met bijna elke mobiele telefoon, deze app bevat een breed scala aan Xiaomi-mobiele telefoons, zodat je de beste apps en configuratie voor GCam kunt krijgen.

De eerste stap om de beste GCam-versie voor onze mobiel te krijgen, is natuurlijk het kiezen van het mobiele telefoonmodel. Om dit te doen, bevat de applicatie de meest populaire merken en modellen voor elk van hen. Het bevat echter ook een zoekmachine die ons model vindt door de naam in te voeren.

Eenmaal gedetecteerd, geeft de app de aanbevolen versie van de GCam van het apparaat weer en een downloadknop brengt ons naar de pagina waar we het APK-bestand kunnen downloaden. Dit bestand moet handmatig worden geïnstalleerd.

READ  6 tools waarmee u gemakkelijk inhoud kunt downloaden

Xiaomi-telefoons met de beste camera die je nu kunt kopen

In de meeste gevallen moet u ook een XML-configuratiebestand downloaden waarmee u de instellingen van de camera-app kunt aanpassen aan de hardware van het apparaat. Dit bestand wordt in de vorige stap naast de knop Apps downloaden en naast de tekst “Config” toegevoegd.

Het XML-bestand moet worden opgeslagen in een specifieke map in de interne opslag van het apparaat, afhankelijk van de versie van de geïnstalleerde Google Camera-app. Deze map bevindt zich meestal in de map “Downloads”. De instructies zijn echter gedetailleerd op de helppagina van de app.

GCam downloaden op uw Xiaomi mobiele telefoon: Gemakkelijke manier

Zodra het proces is voltooid, is de Google Camera-app volledig klaar voor gebruik en zal Xiaomi de cameraprocessor volledig opnieuw ontwerpen om de beste beeldkwaliteit te leveren en te profiteren van alle mogelijkheden van de sensoren van het apparaat. Houd er echter rekening mee dat sommige van de exclusieve MIUI-camerafuncties niet beschikbaar zijn in de Google Camera-app.

Gerelateerde onderwerpen: Android, Xiaomi-apps, fotografie en bewerking

  • De eenvoudigste manier om direct gewicht te verliezen

Written By
More from Eda Greene
Hoe een fotoalbum te downloaden in Google-foto’s
Google Foto’s is een van de meest veelzijdige foto- en video-opslagservices. Hiermee...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *