Indiana komt naar Ann Arbor om de nacht te spelen

spel

Michigan voetbal Je krijgt de kans om terug te stuiteren van Het verlies van zaterdag voor de staat Michigan Met een prime time krachtmeting tegen Indiana volgend weekend.

De Wolverines (7-1, 4-1 Big Teen) zullen op 6 november om 19:30 uur de Hoosiers (2-6, 0-5 Big Teen) hosten met de game uitgezonden op Fox. Vorig seizoen versloeg Indiana Michigan Voor het eerst in meer dan 25 jaar.

UM-cijfers: De technische staf van Jim Harbo is niet klaar om het op te nemen tegen de Spartanen

Verwant: Michigan kreeg een klap op de mond. Nu zullen we zien hoe culturele verandering stand houdt

Rainer Sabin: MSU’s nieuwste verlies bevlekt de erfenis van Harbaugh met Michigan

Dit wordt dit seizoen de derde wedstrijd van de nacht in Michigan Na de overwinningen op Washington, thuis en Nebraska onderweg. De afspraak met Washington was een belangrijk wervingsweekend voor Michigan, waar zelden nachtwedstrijden worden gehouden, en coach Jim Harbaugh en zijn staf zullen daar waarschijnlijk opnieuw van proberen te profiteren door prospects naar de campus te brengen voor een Hoosiers-wedstrijd.

UM’s laatste optreden in prime time was a Spannende overwinning op Nebraska, waarin Wolverine voor het eerst het hele seizoen achterbleef voordat hij een uitstekend vierde kwartaal boekte.

Neem contact op met Michael Cohen via [email protected]. Volg hem op Twitter @Michael_Cohen13. Stel vragen aan de volgende UM-postzak.

READ  Hackettstown een 'bucketlist'-game voor Wian, Warren Hills
More from Madison Garrett
Het verhaal van de Rookie Eagles voor de eerste wedstrijd van het voorseizoen
Eindelijk is er een soort voetbal waar de Eagles voor staan ​​in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *