GdS: Milan-spelersbeoordelingen van Red Star

Verschillende Milan-spelers werden bekritiseerd vanwege hun prestaties in het 1-1 gelijkspel tegen Rode Ster vanmorgen in de spelersbeoordelingen vanmorgen.

Gazzetta dello Sport (trans Milan LiveVandaag publiceerden hun beoordelingen van de wedstrijd, waarin de Rossoneri doorging naar de laatste 16 van de Europese League door Red Star te verslaan met doelpunten buiten de grond na een 3-3 gelijkspel.

Zoals verwacht kreeg Gianluigi Donnarumma de Man of the Match met een score van 7,5 uit 10, grotendeels dankzij hem. Wonderredding op Sanogo​ De prestatie van Frank Casey was ook positief: de Ivoriaan kreeg 6,5, zowel vanaf de penaltystip als voor het tonen van toewijding en vastberadenheid.

Fikayo Tomori en Rade Krunic kregen elk 6 en maakten beiden gebruik van de kans die Pioli hen gaf. Zlatan Ibrahimovic en Teo Hernandez haalden dezelfde score dankzij hun prestaties op de bank.

Sualeho Mitte en Samo Castillejo scoorden elk een 5,5 omdat ze “ verwarring en onduidelijkheid ” ervoeren, terwijl David Calabria en Diogo Dalot elk 5 op 10 scoorden vanwege hun superioriteit over de vleugels.

De inconsequente Raphael Leao kreeg dezelfde score als Hakan Calhanoglu, wederom ver van zijn normen. Ante Repic kreeg ook een 5 omdat het weer niet klinisch genoeg was. Alessio Romagnoli was de “verliezer” toen hij een 5 kreeg – de leider die “er moe en onzeker uitziet”.

READ  Fort Hood is waar Amerikaanse soldaten heengaan om te sterven; 3 verdacht dood in een maand
More from Madison Garrett

Is er zaterdag een voetbalwedstrijd in de NFL?

Tegen het einde van de reguliere competitie worden fans getrakteerd op (soms)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *