Geannuleerde retro game Zelda met in de hoofdrol Sheik Surfaces bij Nintendo Gigaleak

De kunst van het geannuleerde projectconcept (foto: Sammy Hall / ArtStation)

In 2020 deelden we een verhaal over een bijl de legende van Zelda project door Metroid Prime Team, Retro Studio’s.

Het moest een actie/JRPG-game zijn met in de hoofdrol The Sheik en het zou een verhaal zijn dat zich afspeelt in het “slechte einde” van The Legend of Zelda: Ocarina of Time – Verken de laatste reis van de Sheikha terwijl Dark Giraudo “honderd jaar na zijn geboorte werd geboren” door Ganon.

Destijds, voormalig Retro Studios-artiest, Sammy Hall, Pre-productie artwork delen dat vermoedelijk is geannuleerdفترض Een project rond de tijd van het Wii-tijdperk. Nu, in een beetje een update, heeft gigaleak vorig jaar met succes een nieuw Nintendo-document geïmplementeerd dat het bestaan ​​​​van het project lijkt te bevestigen. Hier is de vertaling, met dank aan gaming bron Hoofdredacteur:

Sprekend met IGN afgelopen meiHall zei dat Nintendo volgens hem niet veel van Sheik Zelda’s concept-artwork heeft gezien en zei dat het project werd geannuleerd op het moment dat voormalige Retro-pioniers Mark Pacini, Todd Keller en Kynan Pearson de studio verlieten.

Je kunt meer van dit Sheik-concept-artwork zien (evenals het geannuleerde project Boo) en meer te weten komen over de Nintendo gigaleak in onze vorige verhalen:

Ben je geïnteresseerd geweest in het spelen van een Zelda-spel met een ouderling in de hoofdrol? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Assassin's Creed Creator onthult waarom het niet langer een incognitoserie is

Written By
More from Aubrey Mason

Zelfs Donald Trump weet dat hij in de problemen zit in de race van 2020

‘Ik denk dat we echt goede poll-nummers hebben’, zei hij. Vierentwintig uur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *