Geannuleerde retro game Zelda met in de hoofdrol Sheik Surfaces bij Nintendo Gigaleak

De kunst van het geannuleerde projectconcept (foto: Sammy Hall / ArtStation)

In 2020 deelden we een verhaal over een bijl de legende van Zelda project door Metroid Prime Team, Retro Studio’s.

Het moest een actie/JRPG-game zijn met in de hoofdrol The Sheik en het zou een verhaal zijn dat zich afspeelt in het “slechte einde” van The Legend of Zelda: Ocarina of Time – Verken de laatste reis van de Sheikha terwijl Dark Giraudo “honderd jaar na zijn geboorte werd geboren” door Ganon.

Destijds, voormalig Retro Studios-artiest, Sammy Hall, Pre-productie artwork delen dat vermoedelijk is geannuleerdفترض Een project rond de tijd van het Wii-tijdperk. Nu, in een beetje een update, heeft gigaleak vorig jaar met succes een nieuw Nintendo-document geïmplementeerd dat het bestaan ​​​​van het project lijkt te bevestigen. Hier is de vertaling, met dank aan gaming bron Hoofdredacteur:

Sprekend met IGN afgelopen meiHall zei dat Nintendo volgens hem niet veel van Sheik Zelda’s concept-artwork heeft gezien en zei dat het project werd geannuleerd op het moment dat voormalige Retro-pioniers Mark Pacini, Todd Keller en Kynan Pearson de studio verlieten.

Je kunt meer van dit Sheik-concept-artwork zien (evenals het geannuleerde project Boo) en meer te weten komen over de Nintendo gigaleak in onze vorige verhalen:

Ben je geïnteresseerd geweest in het spelen van een Zelda-spel met een ouderling in de hoofdrol? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Apex Legends-lek onthult een nieuwe gamemodus in Call of Duty-stijl met een twist

Written By
More from Aubrey Mason
De nieuwe gameplay van de MMORPG Chrono Odyssey toont de kracht van Unreal Engine 5
De Koreaanse studio Npixel heeft nieuwe gameplay-beelden onthuld voor de aankomende MMORPG...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *