Cal Football: Big Game Thread

Cal en Stanford brengen identieke 0-2-records naar een leeg Memorial Stadium voor wat zich vormt als een unieke Big Game. En dat is moeilijk na 122 vorige edities.

Het spel is groot voor beide teams omdat de Pac-12-conferentie heeft bepaald dat een team ten minste een .500 record in conferentiespellen moet hebben om in aanmerking te komen voor bowl-play.

Dat betekent dat de verliezer van deze game de laatste drie games moet winnen om in aanmerking te komen voor het ‘postseason’.

Cal’s resterende schema begint aanstaande zaterdag thuis tegen Oregon, gevolgd door een reis van 12 december naar de staat Washington. De laatste wedstrijd voor het reguliere seizoen van The Bears op 19 december moet nog worden bepaald.

Teams beginnen warm te worden. Cal loopt terug Christopher Brown Jr., die vorige week de wedstrijd van Oregon State miste met een niet bekendgemaakte blessure, was vroeg op het veld, maar het is onduidelijk of hij zal spelen of zijn lichaam aan het testen was. Wordt bijgewerkt zodra we iets definitiefs hebben.

Met dank aan Mike Pawlawski

Voor het bekijken van je pregame bieden we dit aan video-interview van voormalig Cal quarterback Mike Pawlawskik met de huidige Bears QB Chase Garbers. Onze dank, zoals altijd, aan Mike. Als je iemand kent die op zoek is naar coaching in verschillende sporten, kijk dan op zijn website: www.eliteathletestv.com

Binnenkort terug met personeelsupdates en daarna onze in-game thread die je op de hoogte houdt van wat er op het veld gebeurt.

.

*** Cal-coach Justin Wilcox vertelt vorige week over de uitsplitsingen van het speciale team van de Bears in Oregon State:

READ  Opstandelingen richten zich op NYPD-auto's, lichtbranden in een chaotisch stadsgezicht

More from Madison Garrett

Shadowlands hoogste pre-sales van alle World of Warcraft-uitbreidingen

World of Warcraft komt eraan Shadowlands Uitbreiding heeft meer voorverkoop dan enige...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *