Geef toe dat RRB NTPC-kaart is uitgegeven voor Stage 2 CBT

Toegeven RRB NTPC-kaartdownload begint vandaag voor Stage 2 Afbeeldingsbron: & nbspiStock Images

De Railways Employment Board heeft vandaag, 12 januari 2021, de RRB NTPC-toegangskaart uitgegeven. Het toegangsbewijs voor de tweede fase van het CBT-examen is afgegeven. Kandidaten die voor het examen verschijnen, kunnen de toelatingskaart downloaden van de officiële website van regionale RRB’s. Het bord heeft ook de Test City Link, History en Mock Test uitgebracht. Fase 2-testen beginnen op 16 januari 2021.

Voor de tweede fase verschijnen maximaal 27 kandidaten. CBT Phase 1 heeft 23 kandidaten en loopt morgen af. De tweede fase begint zaterdag door het hele land. Tickets worden alleen uitgegeven aan kandidaten die op 16 januari voor het examen van vandaag verschijnen.

Voor andere kandidaten wordt 4 dagen vóór de testdatum een ​​download van de aankomstkaart verstrekt. Er wordt bijvoorbeeld een toelatingskaart uitgereikt aan een kandidaat wiens examendatum is gepland van 24 januari tot 20 januari 2021.

De directe link naar regionale RRB’s zoals RRB Mumbai, Chennai, Patna, Thiruvananthapuram, Bilaspur, Ranchi, Ajmer, Allahabad, etc. wordt hieronder gegeven. De directe link om de toegangskaart te downloaden wordt vandaag waarschijnlijk rond 10.00 uur geactiveerd. Bekijk de onderstaande links voor updates.

Links om de RRB NTPC-toegangskaart te downloaden

Tot 1,25 crores aan kandidaten zijn naar verluidt doorgegaan naar het NTPC RRB-examen van 2019. Hiervan zijn 23 Lakh-kandidaten verschenen en zullen 27 kandidaten verschijnen voor de tweede fase. De overige kandidaten wordt geadviseerd om de officiële rapportagesites voor Stage 3 CBT in de gaten te houden. Fase 2 CBT eindigt op 30 januari 2021.

READ  Afhaalweek KWF in Zoeterwoude Rijndijk dit jaar zonder verzamelbox

More from Madison Garrett

Snapchat lanceert nieuwe lenzen voor de feestdagen

Deze kerst ziet er natuurlijk anders uit dan anders. Om daar op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *