DC Universe Online viert 10 jaar met nieuwe gratis shows

Kapitaal Universum online Het had ongetwijfeld een unieke impact op de MMORPG-ruimte, waardoor fans op een aantal coole manieren in het DC Comics-universum konden duiken. dit jaar, DCUO Ze vieren een heel belangrijk evenement als het 10 jaar bestaat – en ze hebben nu onthuld hoe fans ook kunnen meedoen. Maandag kondigde Dimensional Ink Games plannen aan om te vieren DCUO10-jarig jubileum, door tussen nu en eind januari gratis geschenken te geven aan spelers van meer dan $ 50. Deze geschenken bevatten een gratis Advance-personage voor de CR290, plus een nieuw uitrustingspak in Regalia-stijl dat is hersteld van Shim’Tar, een Paradox Gazer-gevechtsdier, een vuurwerkornament en aura, en twee nieuwe 10th Anniversary-badges.

“Ik ben verheugd deel uit te maken van het team en deze ongelooflijke prestatie voor DC Universe Online te vieren”, zei Jack Emert, CEO van Dimensional Ink in een verklaring. “Na 45 jaar DC-stripboeken te hebben gelezen, is het een droom om te kunnen spelen in het metropolitaanse rijke multiversum. Ik kan niet wachten om te zien wat de komende 10 jaar brengen!”

In aanvulling op, DCUO Leden krijgen een Gift Box voor Ledenwaardering aangeboden, met daarin een Anti-Materie Neon Chroma Pakket, Verbeterde Shim’Tar Regalia Style, Nth Metal voor in totaal 220.000 XP Artefacten, 1 Cache Artefact (naar keuze artefact), 1 set Archeologische Triggers, 1 Nde Metaaldetector, 4 zegels voor conservering.

Volledige details zijn te vinden op de DC Universe Online-website, inclusief inwisselinstructies voor Advance en freebies, samen met Gift Box-items voor ledenwaardering, die tussen nu en 31 januari 2021 moeten worden geclaimd.

READ  Nintendo maakt gebruik van Fortnite fittie Apple en Epic-games

Dit komt omdat het 10-jarig jubileum van de game onlangs op een epische manier werd gelanceerd, met het Attack of the Anti-Monitor 10th Anniversary-evenement! Spelers kunnen het bijgewerkte Metropolis Anti-Matter-invasiegebied verkennen en een nieuwe evenementaanval en Elite Raid: Speed ​​Force Flux doen. Er worden ook nieuwe beloningen voor het 10-jarig jubileum en klassieke inhoud van voorgaande jaren verwacht.

“Het zou iets speciaals zijn, want we vieren 10 jaar van zo’n populariteit en succes en gewoon een leuk spel dat gratis te spelen is.” DCUO Zei creatief directeur SJ Mueller ComicBook.com In een interview vorig jaar. “Op dit moment gebruiken we dit ding dat ‘open loops’ wordt genoemd, wat betekent dat veel van onze premium-inhoud gratis voor iedereen beschikbaar is. En dit is een ander ding dat we doen tijdens een pandemie, dus ik heb niet het gevoel:” Ik weet niet wat ik moet doen. ” Ik weet niet wat ik ga betalen. “Blijf gewoon spelen. We willen gewoon dat je blijft spelen, er iets in hebt. Dus het wordt groot. Ik zal gewoon zeggen dat het groot wordt. Groot zijn. Ik heb er al een paar jaar over nagedacht, dus ik verwacht iets speciaals “.

DCUO Nu beschikbaar voor Nintendo Switch ™, PlayStation®4, Xbox ™ One en pc.

Written By
More from Aubrey Mason

TechRadar-game van het jaar: de beste games die in 2020 zijn uitgebracht

2020 was een spannend (en ietwat turbulent) jaar voor gaming. Dit jaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *