Geen gratis upgrades meer voor Windows 7- en 8-gebruikers, zegt Microsoft

Geen gratis upgrades meer voor Windows 7- en 8-gebruikers, zegt Microsoft

Iedereen die eindelijk wil upgraden naar Windows 11 Vanaf Windows 7 en 8 is het pech, zoals Microsoft Het kondigde aan dat het een einde zou maken aan gratis upgrades voor degenen die nog steeds oudere besturingssystemen gebruiken.

De aankondiging van Microsoft werd stilletjes geplaatst op het Windows Device Partner Center, een zakencentrum voor technische verkoop- en marketingbronnen voor bedrijven en andere bedrijven. In de post herhaalde Microsoft: “Microsoft’s gratis upgrade-aanbod voor Windows 10/11 eindigde op 29 juli 2016. Het installatiepad voor de gratis upgrade naar Windows 7/8 is nu ook verwijderd.”

Oorspronkelijk eindigde de gratis upgrade-aanbieding van Windows 11 naar Windows 7/8 officieel op 29 juli 2016. Vanwege een maas in de wet konden velen echter nog steeds de gratis upgrade krijgen door oude Windows 7- en 8-installatiesleutels te gebruiken. Volgens deze aankondiging van Microsoft zal dit beveiligingslek niet langer werken, wat betekent dat degenen die willen upgraden naar Windows 11 terwijl ze op Windows 7 of 8 blijven, in plaats daarvan een gloednieuwe Windows 11-licentie moeten aanschaffen.

Duitse website, oppervlak van het schipEn hij was de eerste die het ontdekte Officiële aankondiging Uitgegeven door Microsoft, waaruit blijkt dat degenen die toch willen overstappen van Windows 10 naar Windows 11 daar geen hinder van ondervinden. Iedereen die nog steeds Windows 10 gebruikt, kan nog steeds gratis upgraden naar het nieuwste besturingssysteem. Hoewel er waarschijnlijk niet veel van ons zijn die nog steeds Windows 7 en 8 gebruiken, zal dit nieuws niet iedereen tevreden stellen. Het zou echter een indicatie kunnen zijn dat Microsoft zijn aandacht richt op nieuwere en grotere dingen, zoals de aanstaande release van zijn volgende Windows-besturingssysteem, Windows 12.

READ  De beste Star Wars Day-deals - vroege kortingen op PS5, Xbox en pc

Als u nog geen upgrade naar het nieuwste Microsoft-besturingssysteem heeft uitgevoerd, kunt u onze handleiding raadplegen over het installeren van Windows 11. Het is nog steeds gratis voor alle Windows 10-bezitters, maar u kunt altijd een sleutel krijgen als u een Windows-systeem bouwt. 10PC voor de eerste keer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *