Star Wars: KOTOR is terug… maar niet op Xbox – Unlocked 511

De geliefde Xbox-klassieker Star Wars: Knights of the Old Republic (ook bekend als KOTOR) is terug als… tijdelijk exclusief op PlayStation 5? We bespreken de vreemde omstandigheden van deze langverwachte revival, van de exclusieve deal tot de ontwikkelaar erachter en meer. Plus: we zijn enthousiast over de volgende multiplayer-testrit van Halo Infinite, de vertragingen bij de release van de volgende generatie van Grand Theft Auto 5 en meer!

Abonneer je op een van je favoriete podcast-feeds, om Ons nieuwe YouTube-kanaal, of Download de MP3-download van de aflevering van deze week. Bekijk voor meer geweldige inhoud onze Halo Infinite Flight-prestatievoorbeeld, waarin een diepgaande technische analyse wordt uitgevoerd van het nog in ontwikkeling zijnde segment van de multiplayer-game Halo Infinite:

Oh en Je kunt op Unlocked verschijnen door een vraag via de Loot Box-video naar ons op Twitter te sturen! Tweet je vraag Tag Ryan op Tweet insluiten!

Bekijk voor meer next-gen-dekking onze Xbox Series X-recensie, Xbox Series S-recensie en PS5-recensie.

Ryan McCaffrey is de uitvoerend redacteur van Previews bij IGN ​​en gastheer van IGN’s Xbox Weekly Show. podcast openen, naast het maandelijkse interviewprogramma (-ish), IGN zonder filter. Hij is een jongen uit North Jersey, dus hij is een Taylor Hamm, geen broodje ham. Bespreek het met hem op Twitter op Tweet insluiten.

READ  De WHO beweert dat jongeren de toename van coronavirusgevallen stimuleren
Written By
More from Aubrey Mason
Chetan Chauhan sterft, UP-minister, ex-cricketspeler werd behandeld voor het coronavirus
Chetan Chauhan had een multi-orgaanfalen en werd op vrijdagavond beademd. (Het dossier)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *