GeForce-abonnees kunnen nu 4K-cloudgames streamen op Windows en Mac

Nvidia heeft nieuwe incentives aangekondigd voor RTX 3080-tier-abonnees van zijn GeForce Now-cloudgamingservice. Dit omvat de optie om games in 4K te streamen op native apps voor pc en Mac.

Zoals aangekondigd in zijn laatste blogpost, heeft Nvidia bevestigd dat RTX 3080-abonnees nu games kunnen streamen in 4K en 60fps bij het spelen van games op native GeForce Now-apps op zowel pc als Mac. Voorheen konden abonnees met een lidmaatschapsniveau alleen games streamen naar pc- en Mac-klanten met 1440p, terwijl 4K-resolutie exclusief was voor degenen die een Nvidia Shield-tv bezaten.

Nvidia kondigde ook aan dat zes nieuwe Android-smartphones nu cloudgaming met hoge verversingssnelheid ondersteunen, op 1080p en 120Hz; Dit omvat Samsung’s Galaxy S22-serie, zoals de S22 Ultra, Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3, evenals de OnePlus 9 Pro. smartphones die deze functie al ondersteunt De serie omvat Samsung Galaxy S21 en Google Pixel 6 Pro.

De aankondiging komt minder dan een jaar nadat Nvidia het RTX 3080-lidmaatschap aankondigde, waardoor degenen die moeite hadden een kaart in Nvidia’s RTX 30-serie te kopen – abonnees in staat stelden games te spelen met een RTX 3080 voor pc zonder een GPU te kopen.

Taylor is de Associate Technology Editor bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter Tweet insluiten.

READ  Sega plaatst een advertentie voor Judgement, en het is het geweldige onafhankelijke Yakuza-bedrijf
Written By
More from Aubrey Mason
De volgende gratis downloadbare content voor Total War: Warhammer 2 is de Dark Elf Master met ‘Whip of Agony’
Voor de laatste toevoeging verwachten we Totaal: Warhammer 2Heeft Creative Assembly aangekondigd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *