Hoe Bixby ervoor zorgt dat uw Samsung-smartphone minder aanraakt

Bixby is niet erg populair, maar dat weerhoudt Samsung er niet van om te blijven investeren in hun stemassistent. Zo verscheen er onlangs een nieuwe update, die eigenlijk best interessant is. Na het downloaden van de update kan de persoonlijke assistent ervoor zorgen dat de aanraaktijden van uw smartphone worden verkort. Als stemassistenten ergens voor zijn, dan is dit het wel.

Google Assistant, Amazon Alexa en zelfs Siri zijn nog beter. Maar ondanks dit blijft Samsung tijd, geld en energie steken in zijn Bixby-spraakassistent. Deze assistent kan niet alleen minder, hij is ook minder beschikbaar. Bixby gebruik je alleen op toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Dit is zeer beperkend.

Bixby ontvangt een update

Hoe dan ook, de stemassistent kwam deze week goed van pas Bijwerken† Bixby kan na de update namens jou telefoontjes ontvangen. Zo hoef je het niet meer zelf te doen, waardoor je minder tijd hebt om je telefoon weer te dragen. Het is nog steeds een gek idee dat telefoonfabrikanten dit soort dingen doen.

Samsung Bixby
Samsung Bixby (Foto: Samsung)

Je moet in ieder geval nog steeds zelf de oproep beantwoorden, door Bixby opdracht te geven dit te doen via een verbaal commando. Op het moment dat uw telefoon overgaat, kunt u de assistent bellen om op te nemen. Deze functie werkt momenteel in twee talen: alleen Engels en Koreaans. Later volgen meer talen.

Samsung volgt de trend

Dit geldt ook voor alarmen. Hoe dan ook, je hoeft niet eerst “Hey Bixby” te roepen, laat het Samsung weten in het update-overzicht. Dit is een recente trend die we zien in het land van de stemassistent. Google heeft onlangs ook wijzigingen aangebracht waardoor u niet eerst “Hey Google” door de kamer hoeft te schreeuwen.

Sonos neemt eindelijk Siri en de Google Assistent over

Dit kan bijvoorbeeld bij alarmen en alarmen die je via de Google Nest Hub wilt uitschakelen. Het bespaart niet veel tijd, maar het kan enige irritatie veroorzaken. De nieuwe Bixby-functie is nu alleen beschikbaar op de Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Flip 3 en Galaxy Z Fold 3.

Heb je een fout gezien? Email ons. We zijn je dankbaar.

Sammobiel

Reageer op het artikel:

Hoe Bixby ervoor zorgt dat uw Samsung-smartphone minder aanraakt

READ  FAKRO Nederland bv | FAKRO lichtkoepel
More from Madison Garrett
Geruchten over iPhone 12 Pro, iOS 14.2-emoji en meer
We hebben weer een week vol Apple-nieuws gehad. Hier zetten we het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *