Waanzinnig favoriete land! Bitcoin als cadeau voor degenen die deze app downloaden

Bitcoins regenen. Dit gebeurt in een land dat onlangs een wet heeft aangenomen voor de nationale acceptatie van cryptocurrency, en nu heeft het de ogen van de wereld.

(Pixabé)

Bitcoin als een geschenk aan alle burgers. Dit is een spannend initiatief kijk hier, voorzitter Redder Dit moedigde de adoptie van cryptocurrency aan De officiële munteenheid van het land in dollars. De historische stap werd op 9 juni goedgekeurd door het Midden-Amerikaanse parlement en werd ingevoerd Geldig vanaf 7 september.

Ondertussen wordt er vooruitgang geboekt Het theater Dit zal de uitwisseling van Bitcoin mogelijk maken en het gebruik ervan zal transparant zijn als hij wil voor iedere Arbeiders, zakenlieden en handelaren. Om de burgers aan te moedigen om te confronteren ze veranderen Valuta zonder ondersteuning Er is geen economische instelling Wie heeft elkaar de afgelopen maanden ontmoet Hoge mate van instabiliteitgepresenteerd door de voorzitter $30 Bitcoin voor iedereen die Chivo opent (in het Italiaans “geiten”), of een virtuele portemonnee die dollars kan beheren.

Bitcoin als cadeau, wie wint hem hier

(Geschreven door Adopetak)

De applicatie kan in beide worden gedownloadApple Store Van Google Play Store. burgers Redder Ze kunnen zich vervolgens registreren met een identificatiedocument en hun telefoonnummer invoeren, dat vervolgens de beloofde $ 30 in bitcoins zal toevoegen. Wie wordt er onder normale omstandigheden betaald? Er is een keuze om te accepteren of niet leuk te vinden virtuele valuta. Maar deze keer is de “verbinding” helemaal gratis onmiskenbaar.

geit Het kan ook worden gebruikt om geld op te nemen van filialen Geldautomaat Wie zal gehoorzamen – zal vragen, zal vragen – belasting betalen in bitcoin. Volgens Buckle is de munt, die op mysterieuze wijze werd ontdekt in 2009, officieel aanvaard Satoshi Nagamoto Het zal de economie van het land nieuw leven inblazen en meer mogelijk maken immigrant Stuur heel gemakkelijk geld naar huis (en geen fiscaal toezicht) maar natuurlijk of Verander de dollar niet, de referentievaluta voor de economie van El Salvador.

READ  OSSC Mains Admit Card 2021 is uitgebracht, hier is hoe je deze kunt downloaden

Toekomstige valuta of hoax?

Bitcoin in een presentatie van Chivo (twitter.com/PresidenciaSV), president Buckley
President Buckley bij een presentatie door Chivo (twitter.com/PresidenciaSV)

Probeer te lezen >>>Bitcoin in de geschiedenis: de eerste officiële valuta van het land

na aanraking Deel meer dan 64.000 aandelen Voor één eenheid afgelopen april, Bitcoin viel 50% Het schommelt momenteel rond de $ 32.000. Een even verstikkende val na een verbluffende sprong deed de experts gillen Bitcoin-bubbel, Dit is een verdwaalde ontwikkeling Alleen ondersteund door waarde speculatie e geen echte waarde hieronder. Daarom is het noodzakelijk om de spaarders in de stoffen strip te laten.

Mogelijk ben je geïnteresseerd>Sony koptelefoon voor nog geen 10 euro? Hier is waar je het kunt kopen, wat een cadeau!

Aan de andere kant gelooft El Salvador niet in de toekomst van cryptocurrency wazig verlopenOnze wet is bedoeld vooruitgang van de economie, een investeringen aanmoedigen het is een Creëer vacatures – Zei Bukele -. Niemand zal problemen hebben. De voordelen zijn talrijk en er zullen geen negatieve gevolgen zijn. ” China e India Stations zijn gesloten Bitcoin-mijnbouw en begin Wetten die beleggen in virtuele valuta verbieden. El Salvador De ogen van de wereld van geld zijn op jou gericht. date met 7 september Iedereen is nieuwsgierig om te weten welke situaties en dingen een wending nemen presidentiële republiek Aangedreven door kijk eens.

Written By
More from Eda Greene
Je kunt tvOS 15 RC downloaden voor Apple TV 4K en HD
tvOS 15 RC kan nu worden gedownload als je een door Apple...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *