Gelukkige Xbox One-bezitters kunnen een Xbox Series-console ontvangen onder het nieuwe programma van Microsoft

Met de bètasoftware kunnen Xbox One-bezitters hun consoles gemakkelijk upgraden.

CNET

Apparaten uit de Xbox-serie Het is nog steeds moeilijk te vinden, dankzij prof Wereldwijd tekort aan chips. Om ervoor te zorgen dat Xbox One-bezitters de nieuwe systemen krijgen, heeft Microsoft dinsdag aangekondigd dat het een bètaprogramma zal starten om de upgrade zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Microsoft test een aankoopprogramma voor een bètaconsole zodat bepaalde Xbox Insiders met Xbox One kunnen kopen Xbox-serie X of S. Systeem rechtstreeks van het bedrijf volgens een persbericht. Geïnteresseerden moeten zich via Xbox Insider voor het programma registreren en als ze geluk hebben, zullen ze de komende weken via het Xbox Dashboard-berichtensysteem op de hoogte worden gebracht dat ze een Xbox-serie in de reservering hebben. Dit is het testprogramma van Microsoft, maar het bedrijf zegt dat het in de toekomst voor andere producten kan worden gebruikt.

“De feedback die we van Insiders ontvangen, geeft aan of we het bètaprogramma op grotere schaal gaan lanceren”, zei een Microsoft-woordvoerder dinsdag via e-mail. De toewijzingen voor dit programma worden ondersteund door een deel van de inventaris van de Microsoft Store en zullen fluctueren op basis van wanneer nieuwe voorraad beschikbaar komt.

De Xbox Insider-programma Gratis beschikbaar voor eigenaren van Xbox-consoles. Insiders hebben toegang tot nieuwe functies voordat ze worden gepubliceerd, en kunnen rechtstreeks feedback geven aan Microsoft.

READ  De PS5 / Xbox Series X-update van Madden NFL 21 maakt er echt een nieuwe game van
Written By
More from Vanessa Hale

GTA 5 spelen op Android-smartphones met Xbox Game Pass

Zelfs als GTA 5 op veel platforms beschikbaar is, behoren mobiele spelplatforms...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *