Genshin Impact 4.1 voegt eindelijk de eerste Cryo Catalyst-gebruiker toe

Genshin Impact 4.1 voegt eindelijk de eerste Cryo Catalyst-gebruiker toe

de Genshin-impact De update van versie 4.1 is baanbrekend met een van de komende toevoegingen aan de lijst. De livestream van Genshin Impact 4.1 onthulde onlangs dat een van de nieuwe vijfsterrenpersonages, Wriothesley, een Cryo Catalyst-gebruiker zal zijn, waardoor hij de eerste in zijn soort is. Toevallig zal hij ook het eerste mannelijke vijfsterren Cryo-personage in de anime-game zijn.

Visueel zal Wriothesley gameplay hebben in dezelfde stijl als Heizou – een Catalyst-gebruiker die fysieke gevechten lijkt te gebruiken voor normale aanvallen in plaats van de typische magische en zwevende spreuken die we vaak zien bij andere Catalyst-gebruikers.

Zijn krachtige aanvallen vormen handschoenen om zijn handen voor combo’s die lijken op met Cryo doordrenkte boksaanvallen. Dus als je op zoek bent naar een leuke afwisseling als het om gevechten gaat, kan dit een goede attractie zijn, al was het maar vanwege de stijl.

Na het toevoegen van Wriothesley is de enige item/wapenset die we missen de Hydro Claymore-gebruiker. Aangezien we nog maar net aan onze reis naar het Hydro-land zijn begonnen, is het zeer waarschijnlijk dat dit lege slot zal worden opgevuld tegen de tijd dat we versie 5.0 bereiken.

Wriothesley zal in Genshin Impact versie 4.1 verschijnen naast Fontaine’s opperrechter Neuvillette, waardoor we deze keer twee nieuwe vijfsterrenpersonages krijgen. Neuvelt en Ho Tau zullen beschikbaar zijn voor de eerste helft, terwijl Wriothesley en Fenty in de tweede helft te zien zullen zijn.

Beide banners zien er deze keer geweldig uit, vooral als je geïnteresseerd bent in het hoofdverhaal van Fontaine. Vanuit gameplay-oogpunt is Hu Tao sinds de lancering van het hoogste niveau, en Venti blijft een solide Anemo-gebruiker.

READ  Todd Howard wil diepere en betere AI in toekomstige Bethesda-games

Als je niet zeker weet wie je moet tekenen met deze verleidelijke keuzes, kijk dan eens naar onze Genshin Impact-niveaulijst nadat je alle beschikbare Genshin Impact-codes hebt ingewisseld om zoveel mogelijk gratis Primogems te ontvangen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *