De nieuwste patch voor Pokémon Scarlet en Violet bevat meer bugfixes

Nintendo heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Pokémon Scarlet en Violet die veel bugs verhelpt die de games sinds hun lancering teisterden.

Releaseopmerkingen op hun websiteVersie 1.3.0 bevat ook een kleine wijziging in hoe vriendschappelijke competities werken (inschrijvingen zijn nu toegestaan ​​totdat het evenement eindigt in plaats van wanneer het begint), maar richt zich vooral op bugfixes.

Trainers die verrast waren om een ​​Egg te vangen in plaats van een Walking Wake of Iron Leaves in Tera Raid Battles, krijgen het probleem opgelost, wat betekent dat ze nu misvormde Pokémon kunnen vangen. De twee zullen vanaf 1 mei ook gedurende twee weken terugkeren naar Tera Raid Battles.

Er is een speciale Hisuian Zoroark uitgebracht als pre-order DLC voor de aanstaande Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding, maar dit veroorzaakte een storing in een Pokédex voor sommige gebruikers die ook een normale Zoroark aanboden. Dit is nu opgelost, samen met een ander verbindingsprobleem waarbij het koppelen van Scarlet en Violet aan Pokémon GO ervoor zorgde dat het spel crashte.

Veel problemen met Link Battles en normale gevechten zijn ook opgelost, zoals statistische veranderingen die zelfs optreden bij Pokémon die een aanval gebruiken, en Nintendo heeft ook “specifieke andere bugfixes” aangepakt. De volledige patch-opmerkingen zijn hieronder te vinden.

Deze update van april is de derde versie die voor de games wordt uitgebracht, hoewel er na de lancering verschillende problemen zijn gemeld. Dit omvatte een kapotte PvE-ervaring aan het einde van het spel, een gemanipuleerd Battle Stadium, duplicatieproblemen, een vreemde manier om op dubbele snelheid te werken en meer.

READ  Final Fantasy 7 Remake Intergrade: Yuffie's Moogle Hood is een reactie op Dirge of Cerberus

Slechte prestaties waren ook een belangrijke factor in onze 6/10 review, zoals IGN zei: “De open-world gameplay van Pokémon Scarlett en Violet is een geweldige richting voor de toekomst van de franchise, maar deze veelbelovende verschuiving is door velen gesaboteerd. De manieren waarop Scarlet en Violet zich incompleet voelen Extreem “.

Pokémon Scarlett en Violet Ver. 1.3.0 Patchopmerkingen

Voorzien van aanpassingen

Er is een wijziging aangebracht in de deadline voor deelname aan vriendschappelijke competities, die te vinden zijn in het gedeelte Online competities van Battle Stadium.

 • Voorafgaand aan deze wijziging: Inzendingen waren toegestaan ​​tot de start van de vriendschappelijke wedstrijd.
 • Na deze wijziging: Deelname is toegestaan ​​tot het einde van de vriendschappelijke wedstrijd.

Bugfixes

Koppel gevechten

 • Een bug opgelost in Link Battles waar selecteren aandelenbeurs Net voordat de selectieteller op nul staat, kan het zijn dat de geselecteerde Pokémon niet wordt ingeschakeld, waardoor de schakelaar – en het gevecht zelf – abnormaal werkt.
 • Een bug gerepareerd in Link Battles waarbij de resterende tijd voor een gevecht minder dan 1 minuut was, en het niet langer werd weergegeven waar het moest.
 • Een bug gerepareerd in Link Battles waarbij, afhankelijk van de beweging die werd gebruikt op het moment dat de Pokémon flauwviel, de tijd die de Trainer kreeg om de volgende Pokémon te selecteren, werd verminderd.

vecht

 • Een bug gerepareerd waarbij de Cud Chew Ability na de eerste keer activeren elke 2 beurten opnieuw werd geactiveerd, in tegenstelling tot wat er in de vaardigheidsbeschrijving stond.
 • Een bug gerepareerd waarbij Zoroark Terastalliseerde terwijl hij zijn Illusion-vaardigheid gebruikte om zichzelf te vermommen als een andere Pokemon. Op het Check Status-scherm wordt Zoroark’s Terastallized Type weergegeven als het originele type van de Pokémon waarin het is vermomd, in plaats van Zoroark’s Tera Type.
 • Een bug gerepareerd waarbij Zoroark zijn illusievermogen gebruikte om zichzelf te vermommen als een andere Pokémon die al was bedacht. Deze fout zorgde ervoor dat het Zoroark-type onjuist werd weergegeven op het statuscontrolescherm, omdat het Tera-type van de Pokémon Zoroark het als zodanig had vermomd.
 • Een bug gerepareerd in Double Battles met bewegingen die basisveranderingen veroorzaakten in Pokemon met behulp van bewegingen. Deze bug zorgde ervoor dat statistische wijzigingen twee keer ten onrechte plaatsvonden als de gebruiker twee vijandige Pokémon met een beweging raakte terwijl een vijandige Pokémon achter een plaatsvervanger stond.
READ  Chetan Chauhan sterft, UP-minister, ex-cricketspeler werd behandeld voor het coronavirus

Pokemon GO-verbinding

 • Er is een groot probleem verholpen waardoor de game crashte op het scherm dat werd gebruikt om te koppelen met een Pokémon GO-account.

laatst

 • Er is een bug verholpen waarbij Trainers die Hisuian Zoroark van het Mystery Gift-scherm ontvingen als een speciale vroege aankoopbeloning voor een verborgen schat in de Zero Zone van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet zonder Zoroark voor het eerst in hun spel te zien, zijn verholpen. Deze fout zorgde ervoor dat Zoroark onjuist werd weergegeven zoals vastgelegd op getrainde Pokédexes.
 • Andere gespecificeerde bugfixes zijn geïmplementeerd.

Ryan Dinsdale is freelance journalist voor IGN en UK News Editor. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Written By
More from Aubrey Mason
NBA 2K werkt samen met DUX Gaming om een ​​team uit Mexico toe te voegen voor het seizoen 2022
14:02 ET Eric GomezMexicaanse schrijver De NBA 2K League heeft woensdag een...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *